sunnuntai 29. toukokuuta 2011

6-kymppislahja

Tänään juhlittiin Miehen Tädin yllätys-6-kymppisiä! Tädin Läpset järjestivät äidilleen kemut, kutsuivat kaikessa hiljaisuudessa lähisuvun kekkereille.

Lahjapakettia varten kaivelin hieman lahjalodjua (juu-juu, kerron siitä vielä joskus...) ja poikkesin Finlaysonin tehtaanmyymälään. Tädin Isä - eli Miehen Pappa - oli aikoinaan Finlaysonilla töissä, lahja siis pistettiin kasaan perinteitä kunnioittaen!

Tammialesta ostin Finskun pussilakanat, alunperin omaan käyttöön. Lakanakaappi oli kuitenkin tupaten täynnä, joten päätyivät sittenkin lahjalodjuun... Kuninkaankadun myymälästä löytyi lakanoiden sävyyn passaavat pyyhkeet, 2 * kylpy- ja käsipyyhekokoa, sopivasti tarjouksesta.

Samaan värimaailmaan menevät myös tammialen Olgat, jotka sujautettiin päivän organisoijalle, Miehen Serkkuplikalle. Serkku järjesti kemut kotonaan ja hääräsi köökin puolella. Ja kyllä olikin maistuvaiset sapuskat ja makoisat kakut pantu tarjolle!! Oikein mukavat pippalot - KIITOS ja ONNEA!

Myös taannoin tehdyt tyynyt päätyivät viimein saajilleen. Sopi teemaan, poikain huoneessa oli traktoriverhot, kuorma-autotyynyjä, liikennemattoja...

Kotimatkalla piti poiketa Bauhausiin (kukkapenkinperustamistarpeita), mutta vesisade lukitsi ohjauspyörän ja jumiutti Miehen koiven kaasupolkimelle. Ohi mentiin vauhdilla. No, joku toinen kerta sitten...

Ei kommentteja: