maanantai 8. elokuuta 2011

Ajelulla

Eilen sain taas ajella oikein ilokseni, melkein 400 km. Olipa mukavaa!!

Kyyditettävätkään eivät kuulemma pelänneet kovin paljon. Nauroivat kyllä verisesti, kun ajoin navigaattorista huolimatta harhaan, harharetkellä mäkilähdössä auto sammahti kolmasti, ja kun viimein melkein vanhoilla vihreillä pääsin liikkeelle renkaat ulvoen, lensi navigaattori telineestään repsikan syliin...

Uskokaa pois, olen IHAN hyvä kuski!! Kertaakaan näiden 4 vuoden aikana en ole kolhinut autoa (omaa tai muiden) tai saanut ylinopeussakkoja (mikä on kyllä ihme), ja olen ajanut vain yhden peuran littanaksi (eikä autoon tullut naarmuakaan).

Myönnettäköön samaan hengenvetoon, etten ole koskaan ajanut parkkihalliin. Siellä kun todennäköisesti olisin kolhinut sekä oman että vieraat ja littanoita olisi ehkä enemmänkin...

Mies kertoi, että Lusmu oli jälleen ollut koko päivän ihan hermona, päivystänyt olohuoneen nojatuolissa tietä vahtien. Niin se käyttäytyy AINA, kun lähden autolla reissuun!! Syytän asiasta Miestä, hän on takuulla ravannut hysteerisenä ikkunasta toiseen, kun olen ekan kerran lähtenyt autolla pihasta (rohkeana tyttönä heti ekalla reissulla yksin Helsingin seudulle...). Ei myönnä.

Nyttemmin Mieskin sanoo minun olevan OIKEIN hyvä kuski, kunhan vain muistan hengittää kolmesti syvään ennen liikkeelle lähtöä. Ja hän on sentään arvioijana melkein valmis ammattilainen! Ärsyttää silti, että aina lähtiessäni muistaa muistuttaa: "Älä tohella!".

Palaan retkikohteeseemme myöhemmin. Saadakseni edes muutaman kuvan mukaan, paljastan, että paluumatkalla poikesimme samaan kenkäkauppaan, josta jokunen viikko sitten tein huippuhyvät El Naturalista -löydöt.

Sisko valitteli "ei ollenkaan omannäköistä valikoimaa". Löysi kengät kuitenkin...

... ja minäkin löysin! Tai olisin löytänyt kymmenetkin kengät (valtaosan puoleen hintaan), mutten ehtisi käyttää niitä kaikkia. Vain kaksijalkaisena kadehdin satujen tuhatjalkaisia!!

5 kommenttia:

Helmi Nainen kirjoitti...

Ihanat kengät!!!!

Täti Sininen kirjoitti...

Upeat kengät!

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Hymytyttö ja Täti Sininen! :o)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeat kengät. Mukavaa viikonloppua Sinulle.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Enkuli - samoin sinulle!