torstai 4. elokuuta 2011

Makiaa mahan täydeltä

Sain Kirsiltä Tää ois tän koti -blogista makoisan tunnustuksen -
KIITOS Kirsi!

Tunnustukseen kuuluu kertoa lempiväri, lempiruoka ja minne haluaisi matkustaa.

1. Värimieltymykseni ovat kovin retroa: oranssia, vihreää ja ruskeaa.

Silloin joskus aikoinaan, kun kyseiset värit olivat pinnalla, en tiennyt mitään hirveämpää! Vaan sitten, silloin joskus aikoinaan, kun värianalyysit olivat pinnalla, sain tietää olevani SYKSY - ja koko garderobi meni uusiksi: punaisen tilalle vähän tummempaa punaista sekä oranssia, vihreää ja ruskeaa... Oppinut tykkäämään niistä!!

2. Olen aikalailla kaikkiruokainen, mutta listalta valitsen mieluiten alkupalaksi etanoita, pääruuaksi lammasta sekä jälkiruuaksi crème brûléen (tai sen puuttuessa juustokakkua).

Kotoisammissa merkeissä tykkään keitoista ja laatikkoruuista, varsinkin erilaisista kasvislaatikoista.

3. Mieluisin matkakohde on parhaillaan hyvinkin ajankohtainen aihe, mietimme pientä syysretkeä... 

Ihastuin toissakesänä läpikulkumatkalla Italiaan (lensimme Italiaan, josta vuokra-autolla Sveitsiin), haluaisin käydä uudestaan Barcelonassa ja Lontoossa, Saksa on ikisuosikkini ja Ranskaa olisi kiva nähdä laajemmaltikin. Rantalomakohteena (vaikkemme rannallalla viihdykään) Kreikka on hyvä valinta. Aika Eurooppa-painotteista, mutta lyhellä lomalla on hyvä olla lyhyet välimatkat...

KAIKKEIN MIELUITEN matkustaisin kuitenkin Thaimaahan - mitä pikemmin, sen parempi!!

* * *

Tarkoitukseni oli jakaa tunnustus eteenpäin sellaisille kivoille ja kauniille ja makeille blogeille, joilla on poikkeuksellisen hyvä blogivinkkilista sivupalkissaan - olen ajautunut ihastuttaville seikkailumatkoille surffailemalla linkistä toiseen...

MUTTA illalla kotona langaton verkko oli hengetön verkko, enkä voinut käyttää mokkulaa loputtomiin, kun Miehen piti päästä omalle koneelleen "tärkeissä" asioissa - niin kuin minun blogipäivitykseni ei olisi tärkeää!!??  Henki on pois vielä nyt aamullakin, joten ehkä lisään tänne jokusen ihanan blogin vasta illalla - jos purkki suo.

5 kommenttia:

Oikku kirjoitti...

Peukut pystyssä Kaakkois-Aasian matkan puolesta! Meillä mies on alkanut jostain syytä viime aikoina kallistua länteen eli peräti New Yorkiin saakka... minua ei tuo ameriiikka niin hirveästi inspiroi.

Kirsi kirjoitti...

Vassokuu Paula!Hauskasti kerrotut tunnustukset,just tuo sinun ihana kirjoitustyyli yksi niistä monista syistä miks täällä on niin mukava vierailla!

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Oikku ja Kirsi!
Meilläkin Mies haluaisin Ameriiiikan ihmemaille - ja erityisesti Dollywoodiin! Juu, siis johonkin Dolly Parton puuhapuistoon!! Haloo?

Helmi Nainen kirjoitti...

Kivalta kuulostavia asioita tunnustelit:)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Hymytyttö!
Mukavaa, että jaksat taas surffailla - voimia!!