maanantai 22. elokuuta 2011

Sukkasato

En ole kyllä ihan täysipäinen!!
Ilmoittauduin jälleen mukaan Sukkasatoon...

"Sukkasadon ideana on neuloa sukkia, tossuja, töppösiä, säärystimiä, mitä tahansa "käpälänlämmittimiä"- - - Kyseessä ei ole kilpailu, vaan tarkoitus on vain pitää hauskaa sukkien parissa."

Ihan äkkipäätä en löytänyt sääntöjä, mutta noin 2 kk ajan olisi siis tarkoitus vääntää sukkia, syyskuun alusta alkaen.

 
Viime syksynä osallistuin ekan kerran, silloin  väkersin 50 lasten sukkaparia SPR:n katastrofiapuun lähetettäväksi katastorialueille (satsista tarinaa täällä).

SPR ottaa edelleen vastaan sukkia, lapasia, pipoja, katso täältä.

Nyt en aseta (ainakaan tässä vaiheessa...) mitään tavoitetta, mutta kun tiedän sukkia syksyn aikana kuitenkin puikoille päätyvän, niin voihan sitä tehdä myös satoisasti...

Tai voisihan tavoitteeksi asettaa määrän sijasta laadun: iänikuisen perussukan sijasta kaikenlaisia erilaisa sukkia, erilaisilla tekniikoilla.

Jaa, mutta jospa järjestäisinkin äänestyksen: hyväntekeväisyyttä vai vaihtelunhalua?? Äänestää voi sivupakin äänestysnapeilla, äänestysaikaa sukkasadon alkuun asti (1.9.2011).

5 kommenttia:

Eloise kirjoitti...

No huh, tuota sukkamäärää :), minun niskani kyllä sanoisivat irti sopimuksensa noiden työstämisen jälkeen... Kunnioitettava rivistö, hyvä, että otit silloin kuvan niistä, kuva tekee asiasta konkreettisemman. Ja miten kauniin värisiä sukkia hädän keskelle lähtikään! Ihana sinä, kun jaksoit urakoida!

Riitta kirjoitti...

Vautsi mikä määrä ihania sukkia ! Ei onnistuis multa ;D

Jaana kirjoitti...

Olet sinä puikkoja saanut kilistellä ja kalistella... *ihan mykkänä ihastuksesta* Ei pystytä täällä tuohon!

Anna kirjoitti...

Sä osaat varmasti niin monenlaisia sukkia että mä tahron nähdä ne kaikkia :D

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Eloise, Riitta, Jaana ja Anna!
Tarkoituksenani oli tosiaankin tehdä mahdollisimman iloisia sukkia hädän keskelle!! Harmitti ihan niiden lasten puolesta, jotka saivat vähän tylsemmän värisiä sukkia, tavoite kun oli saada sukkalankakori typötyhjäksi.