tiistai 9. elokuuta 2011

Todellisuus?

Blogger tekee hienoa käyrää ja käppyrää kävijämääristä, liikenteen lähteistä ja vaikka Google-osumista hakusanoittain.

Aloin ihmetellä linkkiä, josta viime päivinä sivuilleni on päädytty useamman kerran ja kävin vilkaisemassa...

En nyt tiedä, olenko kovinkaan mielissäni siitä, että blogiini löytyy linkki keskustelupalstalta (Todellisuus - Mielipiteitä on monia, todellisuuksia vain yksi),  joka käsittelee aihetta "Kasvava islam-vastaisuus hyödyntää ihmisten herkkäuskoisuutta".

Lupaa kysymättä.

Ja näkyypä siellä olevan blogistani poimittu kuvakin, vaikkakin vainen kohtuullisen kehno otos Huuhaa Innasen taulusta.

Mutta lupaa kysymättä.

Ärsyttää!

Satunnainen lukija voisi kuvitella, että blogin kirjoittaja se siellä kommentoi.

ÄRSYTTÄÄ IHAN HALVATUSTI!

Luulin jo saaneeni kaikki Kyjy #2 isoäidinneliöt valmiiksi hyvissä ajoin ennen kasvivärjäyskurssia! Nyt aamulla levittelin ne kuvattaviksi ja - HUI KAUHISTUS! - 2 lappua puuttuu vielä! Onneksi levittelin! Nyt kiireellä lankaostoksille.

Aion niputtaa lappuset 3 kappaleen setteihin (kussakin 3 eri väristä) ja heittää 12 väripataan. Pataan päätyvät myös sukat - unisukat aiempaa tekoa, lyhytvartiset KyJy #1.

Eilen kaihosin tuhatjalkaisen koipia, mutta nyt olisi mustekalan lonkeroillekin käyttöä: yksi poimii herukoita, toinen huolehtii Mehu-Maijasta, parilla seuraavalla voisi tehdä loput KyJy-aloitukset, viidennellä blogipäivitykset, kuudes voisi imuroida, seitsemäs hoitaa pyykit ja kahdeksas ruokkia koirat. Ja kai sitä ruokaa voisi Miehellekin tehdä? Montakos niitä lonkeroita onkaan, jäikö Mies nyt ruokaa vaille?

13 kommenttia:

Sirutuuli kirjoitti...

Kaikenlaiseen sitä voi joutua!
Joitain blogeja ruoditaan yleensä noilla vauvakeskusteluissa.
Miun blogi ei tietääkseni ole joutunut mihinkään omituiseen.

Hannele kirjoitti...

Mustekaloilla on joko 8 tai 10 lonkeroa :) Harmijuttu tuo linkitys, onkohan mitään keinoa välttää/ennaltaehkäistä moista?

Sonja kirjoitti...

Onkohan tuolla foorumilla asianmukaista moderointia? Sinne voisi laittaa pyynnön poistaa luvaton linkki!

Kahdeksan kättä olisi varmasti myös paikallaan viikonloppuna! :D

Anna kirjoitti...

Voi miten ihanat värit noissa neliöissä! Mulle!! Kurjaa tuollanen linkittely... Toivottavasti saat selvyyttä asiaan.
Lähetän sulle täältä lisäkädet, mä tarvin vaan jalkoja kun jumppaan itseni hengiltä... :)

Kirsi kirjoitti...

Varmasti ärsyttää tulla millään tavalla yhdistetyksi tuollaiseen,mutta joskus saa hyvät naurutkin noista hakusanoista,mun sivuilla on käyty esim.hakusanoilla mammuttihirsi(?) ja suurperhe,kyllähän nykyää perhekoot on pienempiä kuin ennen mutta en nyt itse varsinaisesti yhden lapsen,isin ja äidin perhettä suursellaisena pidä=D Miltähän tuo tuhatjalkaisen ja mustekalan risteytys mahtaa näyttää,laitahan heti kuvaa jos nuo saat yhdistettyä;)Ihanaa tiistaita sinulle!

sofia kirjoitti...

Hei, onko sinun kannalta parempi kommentoida asiaa otsikon mukaan vai tuoreimpaan tekstiin, vaikka asiani liittyisi paremmin toiseen, vanhempaan, tekstiin? Oliko sekavaa..?Eli käytännössä asiani koskee edelleen hilloasiaa. Kannattaisiko jatkaa tästä kirjoittamista vanhaan tekstiin, vai huomaatko sitä sieltä? Vai aina kirjoittaa uuden otsikon alle? Noh, kuitenkin: vattuja on sen vähän, että varmaan n.10kpl isoja pilttipurkkeja riittää. En ole postanut vaahtoa, sekö edesauttaa hometta? Olisko mielessä mitään kiintoisaa extraa, mitä lisätä hilloon sävyä tuomaan?
T:Sofia

Helmi Nainen kirjoitti...

Hurjan ihanat värit tilkuissa!!! Odotan jo valmista tuotosta...

Villasukka kirjoitti...

On todella ärsyttävää, mullakin on kaapattu kuvia. Jos ilmoitan, että kuvat ovat omiani, tarkoitan myös sitä. Mutta minkäs teet asialle, taitaapi olla todella yleistä?!?

Täti Sininen kirjoitti...

Jään uteliaana odottamaan mitä sieltä väripadasta nousee.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Sirutuuli, Hannele, Sonja, Anna, Kirsi, Sofia, Hymytyttö, Villasukka ja Täti Sininen!
*
Palstalle pitäisi rekisteröityä voidakseen ottaa moderaattorin yhteyden - en rekisteröidy!!! Mutta sen verran leikin salapoliisia, että selvitin moderaattorin henkilöllisyyden muita väyliä, mutten löytynyt s-postiosoitetta... Moderaattori, pitää blogia UusiSuomi-verkkolehdessä, välitin viestin toimituksen kautta, jospa vaikka poisto onnistuisi...
*
Kiitos, 10 lonkeroa!!
*
Sofia, kumpi vaan käy, käyn YLEENSÄ tsekkaamassa myös Kommentti-välilehden mahd. vanhempien kommenttien tarkistamiseksi.
Miellän vaahdon marjoista irronneeksi "liaksi" = maantiepölyksi, siitepölyksi, leppäkertun kuolaksi... Siksi poistan sen, en tiedä todellista vaikutusta.
Tarkoitatko, millä saat värin pysymään heleänä (HILLOsokerissa on tämä vaikutus - ei siis tavallista kidesokeria hilloon!) vai mitä muuta marjaa llisäisit (pikkuisen mustikkaa mukaan, niin tulee tummempaa)?

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

YLEENSÄ tarkoittaa siis sitä, että koitan muistaa aina käydä tsekkaamassa, mutta ihan aina en muista...

enkulin käsityöt kirjoitti...

Uskomatonta tuollainen kaappaus. Aina pitäisi ainakin lupa kysyä kuviin.
Oletpa tehnyt kauniita nelöitä.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Enkuli!
Valitettavan yleistä taitaa olla!
Itsekin lainailen kuvia, muttten koskaan muiden blogeista ja niistä muistakin yritän aina mainita lähteen.