tiistai 30. elokuuta 2011

Kyökki

Muutama kuva keittiöstä, pitkästä aikaa...

 
Keittiössä ei nyt ihmeempiä muutoksia tapahdu, olen edelleenkin tyytyväinen taannoiseen remonttiin. Eikä niin pieneen tilaan mitään isompia päivityksiä voisi tehdäkään, kun KAIKKI kalusteet tuoleja lukuunottamatta ovat kiinteitä...

Jotain pientä kuitenkin! Tarravimma toimitti kullanväriset lisätekstit seinällä killuvan Gourmetin pariksi. Maksutta! Kiitos! Asennus sujui jo kuin vanhalta tekijältä! :o)

Eurokankaan löytöpalalaarista löytyi pätkä kerniä samasta sarjasta kuin laskosverho ja tuolinpäälliset, taisi maksaa peräti 3 euroa. Liian kapea pöytäliinaksi, mutta leveähkön kaitaliinan siitä sai.

Loppupätkästä sai vielä pari tablettiakin. Leikkasin niin kaitaliinan kuin tabletitkin harkkosaksilla, ei ole niin tarkkaa lankasuoran kanssa. Vielä kun löytäisi tuohon valaisimeen punaruutuisen varjostimen...

Lähikaupan hyllyltä silmille syöksyi Pauligin uusin, sarjan neljäs, vuoden 2011 keräilyrasia, Pietari Postin kuvittama.

"Aihe kuvitukselle syntyi Pietarin mieleen jääneistä kahvihetkistä oman mökin kalliolla järven rannalla, missä kahvin höyryyn sekoittuu järven elämä, äänet ja tuoksu. Luonto ympärillä on rauhallinen, mutta myös täynnä pieniä yksityiskohtia, jotka huomaa kun aistit ovat auki." (Lainaus: Paulig)

 
Tämä on nätimpi kuin edellinen Sanna Manderin kuvittama, jonka annoin Siskolle (juttu täällä). Mutta ei tämäkään aitoa, alkuperäistä Paula-peltilootaa hakkaa - se on ja pysyy poroboxinamme!

Taidan siirtää tämän ompeluhuoneeseen, kyllä sinne vielä yksi rasia mahtuu...

10 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Keittiössänne on raikas ilme. Kokeile itse ommella päällinen varjostimeen, saat haluamasi kuosin.

Konnadonna kirjoitti...

Voi, miten teillä on kaunis ja viihtyisän näköinen keittiö. Punavalkoinen yhdistelmä on pirteä, mutta kuitenkin rauhallinen. Tuo kahvipurkki on ollut minunkin hankintalistallani, ei vaan vielä ole sattunut eteen.

Minz kirjoitti...

On kyllä kaunista, valoisaa ja viihtyisää! Jotenkin tulee kovasti meidän mummu mieleen noista punavalkoruudullisista kankaista. Mietin, että mahtoiko hänellä olla sellaisia omassa torpassaan aikanaan? En yhtään muista niin tarkkaan, mutta lämmin tunnelma tuli näistä kuvistasi! Upeaa!

Sirutuuli kirjoitti...

Nätti keittiö :) Ihanat paneelit :)

JaanaElina kirjoitti...

Upea keittiö.

Huomio kiinnittyi vetimiin.Onpa hienot.Meilläkin olisi tarkoitus päivitellä keittiötä jossain vaiheessa ja olen etsiskellyt/katsellut sopivia vetimiä.Mistä noita löytyisi.

Paneeleihin ihastuneena tykkään myös noista välitilan paneeleista.

Älä uusi lampunvrjostinta.Minusta eri kuosit sopii hyvin yhteen,kun ovat samaa sävyä.Ennenkuin ehdit mainita varjostimesta,kiinnitin huomion siihen miten kivasti e sopii ruudullisiin.

Upeita nuo uudet kahvipurkit,vaan kyllä nuo vanhat Paulat on parhaita.

Monta kivaa juttua bongasin teidän keittiöstä.Kivoja vinkkejä kunnes alkaa meidän keittiön remppa.Ei meinata kaappeja uusia,mutta välitila ja tasot,sekä allas ja hana.Ja ne vetimet.Ovat jo aikansa eläneitä ja huonossa kunnossa.Muta toistaiseksi se on kyllä vaan haaveissa,sillä sähkötyöt mökillä imee kaiken ajan ja rahat.

Mukavaa viikkoa.Nyt lueskelen noita aiempia postauksia.

Minna kirjoitti...

Punaruutu on ihan paras! :)
Ihanan näköinen keittiö tiellä on.

Muistuttelen vielä, että laitappa se postiosoitteesi sähköpostiini, jotta saan arvontavoiton sinulle.

Riitta kirjoitti...

Tuolla ympäristössä varmaan kahvikupponen maistuisi , paljon mukavia yksityiskohtia :)
Iloa viikkoosi !

Kirsi kirjoitti...

Kaunista ja kodikasta on "köökissäsi",kyllä tuolla kelpaa vankilakeittoa keitellä,mitä se sitten ikinä onkaan=D Laatoitus on IHANA!

tarutikki kirjoitti...

Kaunis keittiö teillä on:) Monta kaunista asiaa ja esinettä.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos TeSa, Konnadonna, Minz, Sirutuuli, JaanaElina, Minna, Riitta, Kirsi ja Tarutikki!
Tykkään itsekin tästä punaruudusta, samoin kuistin beigestä versiosta - klassisen rauhallista.
Kiitos TeSa, sain sinulta taannoin ihan ohjeenkin varjostimen tekoon - vielä ei ole rohkeus riittänyt, epäilen myös kärsivällisyyttäni...
JaanaElina, vetimet ovat tuliaisia Ranskasta, samanlaisia olen nähnyt myös Tampereella Keittiökauppa Kylväjällä.
Ehkä vielä jonain päivänä paljastan vankilakeiton salaisuuden, kun alkaa jutunjuuret loppua... ;o)