keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Portviiniluumuja

Olen NIIN ärtynyt!

Viikko sitten lähetin kollegoille (9 kpl, kaikki miehiä) viestin, muistaisimmeko esimiestämme (nainen) jouluisasti. KUKAAN ei vastannut! Vuosi sitten kysyin samaa (silloin esimiehenä mies), silloin KAIKKI kilvan ilmoittivat osallistuvansa ja keksivät oikein urakalla lahjaideoitakin. Tänään pistin uuden viestin, että "ei sit vissiin muisteta". YKSI miehistä (seinän takaa) kävi syyllisen näköisenä ovella, muista ei kuulunut EDELLEENKÄÄN mitään.  

MITÄ MÖLLEJÄ! MOKOMIA MOUKKIA! PAHAISIA PÖLVÄSTEJÄ! ÄLLISTYTTÄVIÄ ÄÄLIÖITÄ! TOIVOTTOMIA TOMPPELEITA! TYLSÄMIELISIÄ TYPERYKSIÄ!

Että kismittää! Onneksi olin (poikkeuksellisesti) autolla töissä, ehdin päivällä käväistä hakemassa jouluista juhlajuomaa ihan omana, henkilökohtaisena muistamisenani.


Ja kun pitkäripaiseen tuli poikettua, ostin samalla pullon portviiniä, ihan PAKKO kokeilla marinoituja luumuja - inspiraation sain Uuden kuun Mirkan blogista. Kiitos Mirka, toivottavasti maltan odottaa aattoon asti...

Loppuilta meneekin tiiviisti puikkoja heilutellessa...

4 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Portviini sopii kaikkeen ja kaiken kanssa. Juhlajuomaa parhaimmillaan, myös illalla yksin nautittuna tai hyvässä seurassa. Talvella tai kesällä. Milloin vain.

Ei siis sattumaa, että tein niitä portviiniluumuja, kun muutenkin marinoin portviinissä milloin mitäkin...

Rauhallista ja tunnelmallista joulua Sinulle!

JaanaElina kirjoitti...

Kyllä kismittäis täälläkin tuo juttu.

Mutta oikein leppoisaa ja tunnelmallista joulua sinulle ja miehellesi.

Kiitos vielä siitä ihanasta yllätyksestä blogiarvonnassasi.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Mirka ja JaanaElina!
Kiitos vinkistä, kokeilempa portviiniä jatkossa muuhunkin "maustamiseen" - ihan sinällään se on myös yksi suosikeistani. :o)
JaanaElina, voitto osui ainakin ihan nappiin: Taikaa, kun aika on taikaa... ;o)

PIUZA kirjoitti...

No onpa tosiaan! Tai sitten he eivät vaan pidä esinaisestaan ;) hihihhii nauraa täällä kippurassa omia kaksimielisiä ajatuksiaan, tuosta esi.. ;)))) - kamala..;)

Paula