tiistai 2. elokuuta 2011

Ja voittaja on...

Kesäarvonta on päättynyt!!
Kiitos kaikille osallistujille!

KIITOS kaikista mukavista kommenteista!! Oli mieltä lämmittävää lukea ihania viestejänne!!

Omavaltaisesti muutin matkalla sääntöjä, ha-haa! Minullapa on siihen oikeus - tai oikeastaan ihan velvollisuus!! Siis velvoite rötjäillä, muuttaa mieltäni, pullikoida ja uhitella, hah!
 • Annoin lisäarvan myös UUSILLE lukijoille, jotka urheasti ovat liittyneet joukkoon! Olkaa siis hyvät: Rouva Agatha, Marie, Annelie, Maaki, Jeenna, Anne, Piijuli, Taina, Tiina, Titta ja Riitta - ja totisesti tervetuloa Rakkauden taloon!!
  Omalaatuisen pisteytysjärjestelmän perusteella suosituimmaksi aihealueeksi nousi KÄSITYÖT (60 p.) Epäilisin, että käynnissä oleva KyJy on lisännyt käsityöihmisten visiittejä ja siten osallistumista arvontaan, sillä enpä erityisemmin voi rehvastella tuotteliaisuudellani tai ylipäätään aihealueen bloggauksilla - paitsi ihan viime aikoina ehkä rasittavuuteen asti...

  Toiselle sijalle nousi SISUSTUS (55 p.) - sisutusaiheisia juttuja tullee taas enemmän ilmojen viilettyä, syksyn tullen on kiva alkaa kunnostaa kotia tekstiilein ja pienimuotoisia puljauksia tehden.

  Kolmanneksi suosituinta on tuikitavallinen ARKI (41 p.) - vaikka voihan sekin toisinaan juhlaa olla! Tai seikkailu!! Mies sanoo, että saan pienimuotoisen seikkailun aikaiseksi, vaikken kävisi kuin roskapussin viemässä...

  Perää pitivät REMONTOINTI 29 pisteellä (juu, remontit etenevät NIIN hitaasti, ettei välttämättä meillä edes huomaa remontoitavan), KOIRAT 24 pisteellä (piskeillä olikin yllättävän paljon ystäviä!) ja hännänhuippuna PIHA 17 pisteellä (niin, apaattiseksi se minutkin vetää...).

  MUISTAKAA, en luvannut blogiini uudistuksia, kasvojen kohotusta tai muutakaan ilmeen piristystä tulosten perusteella, samaa huttua täältä tulee jatkossakin!

  Mutta asiaan!

  Voittajat arvottiin kaikkien taiteen sääntöjen mukaan käyttäen satunnaisnumerogeneraattoria.

  And the winner is...


  (Ähä, ARVASIN!!
  Äläpäs edes KUVITTELE oikovasi tässä kohdassa!!
  Asianmukainen videopätkä PITÄÄ katsoa ensin!)

  Ensimmäinen arvontapalkinnon eli
  • Coffee tai Tervetuloa oman valinnan mukaan + liitutaulutarra + BONUS = mieluisimpaan aihealueeseen liittyvää lisuketta!
  ...  menee NEFERIlle, joka ei välttämättä vanhana lukijana tiennyt olevansa edes kisassa mukana!? Vaan mikä olisikaan se mieluisin aihealue, nyt ihan itseänikin jännittää!!

  Toinen arvontapalkinto eli
  • 2. Coffee tai Tervetuloa oman valinnan mukaan + liitutaulutarra
  ... menee kommentilla: "Yhdellä arvalla mukana. Sisustus ja tavallinen arki kiinnostaa. Mukavaa loppukesää :)" ANNELIElle (joka tosin voitti UUSI LUKIJA -arvallaan)
   
  Lohtupalkinnot
  • 3. & 4. Coffee tai Tervetuloa, riippuen siitä, mitä 1 ja 2 ovat jälkeensä jättäneet 
  ... menevär kolmella arvalla mukana olleelle ANNAlle sekä PEPIlle.

  ONNEA VOITTAJILLE!

  Neferi, Annelie, Anna ja Pepi, olkaa ystävälliset ja ilmoittakaa minulle sähköpostitse (rakkauden_talossa.at.luukku.com) osoitteenne ja mieluisin tarravaihtoehto.

  toimittaa tarrat suoraan voittajille ilmoitettuani toimitusosoitteet. BONUS-palkinnon toimitan Neferille, kun saan suosikkiaihealueen selville - paketin koostamiseen saattaa jokunen päivä vierähtää.

  Ja jos joku ilmoittaa, ettei haluakaan voittamaansa palkintoa tai ei kohtuullisen ajan kuluessa (1 viikko) ilmoittaudu lainkaan, pyöräytetään generaattorista uudet numerot!

  Kiitokset Tarravimmalle palkinnoista!
  Ja vielä - KIITOS osallistumisesta ja kommenteistanne!

  PS. Ettei nyt jäisi väärää käsitystä, minä EN OLE suomalaisen tv-viihteen erityinen ystävä, en varsinkaan kyseisenlaisen sketsitaiteen ihailija - fanfaarit nyt kuitenkin sopivat mielestäni teemaan ja tyyliin hyvin!

  PPS. Ekassa kuvassa ovat kaikki tällä hetkellä keskeneräiset KyJyt.

  4 kommenttia:

  Riitta kirjoitti...

  Onnea voittajille :) Eihän tota videota voinut ohittaa ;D

  Anna kirjoitti...

  JEEEEEE!!!! Mä kerranki voitin!! KIITOS!!! ja mä tosiaan tunnollisesti katsoin tuon videon! *reps* Mailia laitettu :)

  Zzz kirjoitti...

  Heehee, ensimmäisen kerran voitan jotain, vaikka en ole osallistunutkaan, muistaakseni :D.

  Kiitos :).

  Ps. en voi katsella videoita tällä rakkineella, se menee siitä tilttiin, mokoma. Ja vasta kolme vuotta vanha.

  Rakkauden talon Paula kirjoitti...

  Kiitos Riitta, Anna ja Neferi!
  Mies kauhistui nähdessää videon - mikä tekee siitä vielä moninverroin hauskemman. ;o)
  *
  Odottelen vielä Annelien yhteydenottoa, Coffee-tarra tulossa...