tiistai 29. maaliskuuta 2011

Farkkupussukka

Joku saattaa kenties vielä muistaa pussukan, jonka tein Veljentyttö Vanhemmalle "välilahjaksi".

 
Nyt ikääntyi Nuorempikin, synttäreitä juhlittiin jo sunnuntaina, mutta Miehen työvuoron vuoksi poikkesimme synttärikaffeille vasta eilen. Tokihan Nuoremmallekin piti tehdä oma pussukka omalla kirjaimella!

Koska Veljentyttö Nuorempi on himpun verran turhamainen hieno neiti, olettaisin hänelle karttuvan massiivisemman kosmeettisen arsenaalin ja siksi pussikin on noin 3 kertaa isompi kuin Vanhemmalla.

Sisältö oli kuitenkin tässä vaiheessa jotakuinkin sama kuin Vanhemmallakin oli. Tässä pussukassa ei ole vuorikangasta, näytti nin kivalta al naturel. Kokolappukin oli vielä tallella, 140 cm. Pussukka on tehty farkkuhameesta, joten selvisinpä melkein pelkällä pohjasaumalla ja kulmataitteilla.

Hyvää (myöhästynyttä) syntymäpäivää Enkuli!!

PS. Taidanpa tehdä samanlaisen pussukan vielä itsellenikin!!

2 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Nuo farkkupussukat ovat niin kivan näköisiä ja ihana,kun on omat kirjaimensa kumpaisellakin pussukassa. Voi mitä kaikkea ne tulevatkaan sisäänsä kätkemään tulevina vuosina:)Kyllä olen ennenkin varmaan sanonut,että veljentyttösi ovat todella onnekkaita,kun heillä on kaltaisesi täti. Meillä viimekerralla Kauhavan Kangas-Aitan Käsityöklubissa opetettiin pussukoiden ompelua karkkipapereista. Nekin olivat ihastuttavia. Mulla käy vaan aika niin vähiin mitä ehdin tehdä ennenkuin rankat hoitoni alkavat ja sitten en tiedä mitä niinä aikoina pystyn tehdä. Jos olet blogistani nähnyt miten vakavasti olen sairastunut lisää entisten tautieni lisäksi.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Intsu!
Mulla on myös pieni varasto kauneimpia suklaakonvehtikääreitä odottamassa, josko Opistolle tulisi kurssi!
Kyllä, luin blogistasi ikäväsästä asiasta viime viikolla, vetää hiljaiseksi. Voimia ja jaksamista!