maanantai 7. maaliskuuta 2011

Hailakkaa

Illalla onpelukone surisi ja silitysrauta sihisi, peitontekeleen tilkkuosuus on valmis! Saapa nähdä, milloin saan vuoren ja taustakankaan kiinnitetyksi + tikatuksi... Kiireitä olisi tämän viikon illoille tiedossa muutenkin.

Aika reilun kokoinen tästä tuli, n. 130 * 190 cm. Tilkut ovat vinottain, että sain jotain ilmetta tylsästä väristä huolimatta.

Väri on makuuni turhan hailakka, vaaleansininen on "epäväri". Tarkoitus oli tehdä grillikatokseen punasävyinen peite, muttei sitten ollutkaan riittävästi mieleisiä kankaita (miten onkin mahdollista, että vaikka kankaita on nurkat väärällään, ei KOSKAAN ole oikeanlaisia kankaita??).Grillikatoksen paneelit ovat vaaleansiniset, siksi siis näin pluiru väri. Jostain luin värin torjuvan kärpäsiä!?

  
Koirat nautiskelivat auringosta niin pihalla kuin sisätiloissakin. Lusmu ja Luupää eivät yleensä suostu nukkumaan vierekkäin, rähinä on päällä ennemmin tai myöhemmin. Mutta niin vaan auringonläikkä sijaa tekee!!

5 kommenttia:

Tytti kirjoitti...

Ihana tilkkupeite,olet niin taitavasti sommitellut nuo tilkut ((: todella kaunis,mukavaa päivänjatkoa............

JaanaElina kirjoitti...

Jopas onkii kone surissut.Ihan harmittaa kun omani on työttömänä ajan puutteessa.Onneksi on ensi viikolla loma,niin sitten meilläkin surisee.

Upean värinenhän peitto on eikä mikään pluiru.Piti muuten tavata tuo sana,kuulosti niin oudolta,mutta arvelin sen tarkoittavan pliisua tai väritöntä.

Herkullisen näköistä leipää edellisessä postauksessa.Nälkäisenä täällä nimittäin luen postauksia.Onneksi kohta pääsee syömään.

Mukavaa naistenpäivää huomiselle.

Anneli kirjoitti...

Minusta tässä peitossasi on niin kauniit värit !

Voi Paula kun sinäkin osaat olla niin ihanan kannustava ja kiltti !
KIITOS .D

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Tytti, JaanaElina ja Anneli!!

Täti Sininen kirjoitti...

Nopeasti olet päällisen suristellut. Minulla on kesken yksi tilkkupeitto,mutta inspiraatio on hukassa.Mieluummin otan neulepuikot, kuin istuudun ompelukoneen ääreen.