keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Lopputarkastus!


HA-HAA!!

Viimein suihkuhuone alkaa olla siinä kuosissa, että saimme järjestettyä lopputarkastuksen! Tai tarkkaan ottaen Vastaava Mestari oli tullut Miestä koiralenkillä vastaan ja sanonut, että luvat menevät kohtpuoliin vanhaksi...

Rakennustarkastaja on tänä aamuna todennut suihkuhuoneen valmiiksi ja käyttökelpoiseksi, vaikka TÄYSIN VALMIS se ei ole edelleenkään. Muutama sokkeli/ päätylevy/ hylly puuttuu.

Myös suihkuovi on asentamatta.

Kukahan on keksinyt nerokkaan sanonnan "ei mennyt ihan niin kuin Strömsössa"? Osui kyllä taas niin naulan kantaan....

Ensin ajattelimme, että Appiukko saa asentaa, ettei lopputuloksena olisi särkyneet ovet, todennäköinen vesivahinko ja pikainen avioero. Ohjetta tulkittuamme totesimme, että tämä hoituu omin voimin - Appiukon tekemänä lopputuloksena voisi olla särkyneet ovet, todennäköinen vesivahinko ja välirikko appivanhempiin.

Homma alkoi ihan hyvin, osasimme purkaa tavarat tehdaspakkauksestaan. Liki tunnin ohjetta pyöriteltyämme ryhdyimme puuhan: lyhensimme ensimmäiseksi väärät profiililistat! Ja siihen se homma sitten lopahtikin. Uudet tilaukseen tehtaalta - vähän siellä ihmeteltiin, miten olimmekin onnistuneet... Niitä tässä nyt odotellaan postitse saapuviksi.

 
Peili sentään on viimein päätynyt seinälle! Suunnittelin teettäväni mittojen mukaan, mutta en löytänyt oikein mieleistä kehyslistaa ja hinta olisi ollut aika suolainen. Tyydyin Ikean peiliin, joka olisi saanut olla himpun verran isompi, mutta kelpaa kyllä tällaisenäänkin - varsinkin kun hinta oli alle viidennes teetätetyn hinnasta. Mies tosin väittää näkevänsä peilistä vain napansa...

 
IHANAA on ollut suihkuttelu (ilman peiliä ja oveakin!)! Ehdottomasti ihan paras remontti tähän mennessä! Tai ainakin sitten, kun homma OIKEASTI on valmis. Tai ehkä toiseksi paras remontti keittiön jälkeen!?!?

7 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Nättiä on! :) Ootte taitavia ja erittäin ahkera pariskunta :)

Eloise kirjoitti...

Mistä on tuo allastaso kaappeineen hankittu...utelen... Kaunista, niin kaunista! Onko tuo tapetti joku kosteisiin tiloihin sopiva sellainen?

Famu falsetissa kirjoitti...

Ihastelen lopputulosta. On kyllä kaunis.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Anna, Eloise ja Famu!
Allaskaapisto on rakennettu kahdesta Ikean liesituuletinkaapista, ovina tamminen Tidaholm. Taso on Bauhausista, tummaksi petsattua saarnea. Lavuaari RTV:stä.
Kaappien rungot eivät ole koskaan kosketuksessa veteen, joten niiden PITÄISI kestää, tammihan ei pistä pahakseen.
Tapetti on vinyylitapettia, senkin PITÄISI kestää tässä tilassa tapettiliikkeen kommentin mukaan.
Toivotaan, että ne myös kestävät, kaapit ja tapetit. :o)

Eloise kirjoitti...

Hyvä idea tuo liesituuletinkaappi, meillä on toisessa vessassa tilaa vain tuollaiselle kapealle kaapille ja pienelle lavuaarille, siksi kysyin, kun huomasin, että tuollainen meille mahtuisi :).. eipä ole itsellä käynyt mielessä, että sellainenkin kaapisto voisi tuohon käyttöön soveltua.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Hinnan ja ovimallin takia päädyin tähän ratkaisuun. :o)
Ikean keittiökaapistot ovat HIRRRRRVITTÄVÄN paljon edullisempia kuin varsinaiset kylppärikalusteet! Ja nuo uraovet halusin ihan ehdottomasti!!
Ikean liesituuletinrunkoon on mahdollista laittaa myös laatikkomekanismit, vasemmanpuoleisessa kaapissa on sellaiset (= ovi aukeaa "laatikkona" ja sisällä on vielä erillisiä vetolaatikoita).

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Anteeksi, suihkuhuoneen uraovet ovat mallia Ulriksdal!! Ompeluhuoneen ovina Tidaholm - niin se muisti pätkii...