maanantai 30. toukokuuta 2011

Miestorkku

Miehen toivoma torkkupeite on viimein valmis, kuukauden verran sitä väkertelin iltapuhteena.

Tänä aamuna levittelin peitteen kuvattavaksi keveään kesäsateeseen - oli siellä vastaanottamassa Miestä tämän tullessa koirien kanssa aamulenkiltä.

Tilkkulankana on 8 eri väriä 7 veljestä ja muutama keränloppu päälle, 9:s väri on ruskea "saumalanka".

Kooltaan peite on 7*10 tilkkua eli n. 115 * 160 cm, painoa peitteellä on tasan 1,5 kg. Tätä oli kiva tehdä! Kukahan haluaisi seuraavan?

9 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Upea! Huokailen ihastuksesta ja tahdon samanlaisen, kiitos! :D

Olen jonkun kerran yrittänyt kommentoida aikaisemminkin, mutta bloggeri on tökkinyt tosi pahasti. Ei tunnista mun sisäänkirjausta lainkaan, pöh.
Se teidän suihku on hieno!

Mukavaa kevään viimeistä viikoa sinulle Paula.

Minz kirjoitti...

Ooooh! Upea! Siinä sitä on ollut päättelemistä! Noin värikästä ei tule ihan helposti. Itse inhoan sitä päättelytyötä, niin pakkaan nämä neliötkin tekemään vain yhdestä väristä - ja siltikin on liikaa hommaa mun kärsivällisyydelle. Jaksaispa vaan, niin saisi komean väriläiskän kotiin. Lankaa kyllä olisi. (Kenet saisi päättelytyön tekemään?)

Zzz kirjoitti...

Huh, olipas nopeaa toimintaa ja tuli kivan näköinen.

intsu kirjoitti...

Oi,ihana torkku. Torkkupeitettä on tosiaan mukava tehdä ja jämälangatkin saa kyytiä:) Kyllä hieno 60-vuotislahja tuossa aiemmassa postauksessa.

Oikku kirjoitti...

Ihana torkkupeitto!

Anneli kirjoitti...

Tosi nätti !
Kyllä miehesi nyt varmaan tykkää siitä :)

Kirsi kirjoitti...

Ihana,ihana ja vielä kerran ihana!
Mainio mies sinulla kun osaa tämmösiä toivoa,meillä ei kyllä mies tuommosta torkkupeittoa saisi,vaikka sellaista toivoisikin,ei riitä taito eikä kärsivällisyys minulla=D Aurinkoista alkavaa viikkoa!

Villasukka kirjoitti...

Minä haluan seuraavan ;). Jumatsukka missä ajassa olet tuon ehtinyt tehdä. Itselläni menisi varmasti puoli vuotta jos sittenkään saisin valmiiksi. Ihanan värinen :)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Minna, Minz, Neferi, Intsu, Oikku, Anneli, Kirsi & Villasukka!
Täytyy myöntää, että tylsimmän osuuden eli lankojen päättelyn ja reunojen ruskeat kiinteät silmukat tein työmatkilla bussissa - ihan vaan siksi, että kädet joutilaina istuen työmatka olisi ollut VIELÄ tylsempi! :o)