torstai 26. toukokuuta 2011

Suihkuun!


Jappadappaduu!!

Siinä se nyt LOPULTAKIN on, suihkun liukuovi!!!

Ei tämä ilman ulkopuolista apua olisi onnistunut!! Asentaja kävi kahden apumiehen (joista toinen apunainen - ja hän se varsinaisesti homman hoiti!) kanssa, ahersivat 2½ tuntia (3 * 2½ = 7½ tuntia, siis kokonaisen työpäivän).

 
Ei olisi IKINÄ onnistunut omin voimin!!

Kannatti tilata asentaja, säästyttiin asianajajien ja kiintestövälittäjän tilaamiselta... (Eikä olisi välittäjän tarvinnut selitellä, miksi tölli on myynnissä, kun suihkuhuoneen nurkassa olisi tönöttänyt kasa alumiinilistoja, lasinsirpaleita ja raivopäissään yltympäriinsä pursotettua silikonia...)

Samaan syssyyn Mies korjasi ja listoitti ovenpielet. Aulasta suihkuhuoneeseen johtava ovi on kuparinvärinen saunaovi, tykkään kun se mukavasti kuultaa läpi. Tarkoitus oli hiekkapuhalluttaa oveen joku kuvio tai teetättää tarra, mutta on sittenkin kaunein ihan "puhtaana".

Liukuovi: Sanka Oy / K-Raudasta
Saunaovi: Warkop Oy / Suomen Ylijäämävarastolta Hämeenlinnasta

2 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Kyllä on komea teidän suihkuhuone! Mutta,mutta sä kyllä olit mielissäsi asentajista,mä en olisi. Miten saa kulumaan kokonaisen työpäivän tuon asennuksessa!!! Jos meillä yrityksessä kestäis tuommonen niin kauan,niin meille kyllä tulisi konkurssi! Mä kai olen tottunut niin siihen,että kaikki hoituu,kun meidän porukka on rakentamisen ammattilaisia. No pääasia,että hyvä tuli ja kaunis tuo nurkkaus nyt on,todella kaunis.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Intsu!
Täytyy todeta, että tämä ei ollut mikään perussuihkuseinämänpätkä, vaan mittatilaustyönä asennettava. Vanhassa talossa on vinot seinät ja kaltevat lattiat, siihen nähden ammattilaiset (joista tosin yksi oli harjoittelija ammattikoulusta, mutta 2 muuta olivat ammattilaisia, toinen rakennusliikkeen omistaja) toimivat oikein rivakasti.
Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen - ja aion käyttää tätä firmaa vastakin, niin jäi positiivinen fiilis! :o)