lauantai 6. elokuuta 2011

Onpas outoa!

Mies irtisanoutui vanhasta hommastaan ja on tämän viikon alusta alkaen työskennellyt vain opintoihin liittyvässä harjoittelupaikassaan. Tarkoittaa jatkossa vapaita iltoja ja vapaita viikonloppuja!!

Kerrassaan kummallista! Vaatii ehkä vähän uudelleenohjautumista...

 
Vaikkei Mies ole ollenkaan pahoillaan siitä, että olen jo sopinut loppuvuodeksi vaikka minkämoista viikonloppuohjelmaa - vain itselleni. Alkaen heti tästä ekasta (kun saan kerrankin auton käyttööni)...

Päivölän tilkkutyöviikonlopun peruin, ehdittäisiin tehdä vielä jotain kivaa yhdessäkin ennen syysmyrskyjä... Onneksi lokakuulle on suunnitteilla uusi kurssi, hauskuus vain siirtyy.

Pihan tummat Landinit ehtivät jo varistaa terälehtensä, valkea oriental Mother's Choise alkoi vasta availla kukintojaan. 

 
Muutama kuunliljakin kukkii - violettina, pöh!

VIRKISTÄVÄÄ VIIKONLOPPUA!

8 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Kauniita sinun valkoiset kukkasesi. Sinä haluaisit kaikki kukat pihaasi valkoisena,miksiköhän? Minulla pitää olla monia värejä,värikäs persoona taidan olla muutenkin:D Paitsi keltaisista kukista en tykkää.

TeSa kirjoitti...

Viikonloppuvapaat kuulostavat luksukselta, ikuinen vuorotyöläinen tietää.
Mukavaa viikonloppua myös sinulle.
Ihanat liljankukinnot!

Kirsi kirjoitti...

Jos mun miehellä on jostain syystä poikkeuksellisesti arkena vapaata tulee ihan viikonloppufiilis ja sehän ei koskaan ole pahasta;)Kauniita ovat valkoiset liljasi,kuin myös kuunlilja!Virkistävää viikonloppua sinullekin!

Villasukka kirjoitti...

Oi olisipa luksusta saada päivätyö ja viikonloput vapaat. T. Vuorotyöläisiä talossa 2 kpl

sofia kirjoitti...

Heippa ja terkut Pärnusta. Vietimme ihanat 5pv siellä. Lisää Tikrun
vuosi-blogissa. Pääsin jopa paluumatkalla pyörähtämään Karnaluksissa...huh...mies oli oppaana ja totesi pian, että tämä tilkkuhelvetti ei ole ihan hänen juttu..TOsin olin hämmästynyt kankaiden vähyydestä vai missasinko jotain kiireessä?? Muuten hukkasin arvokasta aikaa päättömään säntäilyyn ja hintojen etsimiseen. Kassillinen tavaraa päätyi kuitenkin mukaan.
Nyt sitten vaan väsäilemään..

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Intsu, TeSa, Kirsi, Villasukka ja Sofia!
*
Valkoinen on haaste! Tosin pikkuhiljaa olen vähän hellittänyt ehdottomuudesta: kellertäviä pioneja, kivikkopuskassa violettia, yhteen penkkiin olen oikein tarkoituksellisesti hankkinut mustanpuhuvaa punaista...
*
Karnaluksissa on tosiaan vähän kankaita, enkä ole heidän tilkukangasvalikoimastaan mitään koskaan ostanut. Mutta kaikkea kivaa tarviketta onkin sitten sen edestä - ja niissä ne isoimmat säästöt tulevatkin. Ihana paikka! :o)

PIUZA kirjoitti...

Kauniita liljoja! Hyviä uutisia siis, saatte lisää yhteistä aikaa.:)

t.Paula

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Paula! :o)