perjantai 19. elokuuta 2011

Vauvauutisia!

 
Kummipoika (2½ v) on saanut Pikkuveikan!! Strategiisista mitoista ei tietoa, tuoreelta isukilta tuli vain tekstari "Joonas syntyi tänään, reipas poika!".
No, siinähän se oli oleellisin.

Kiireellä ompelin napit tossukoihin (KyJy #19) ja lykkäsin omatekemän kortin kanssa kirjekuoreen. Todennäköisesti saamme kutsun ristiäisiin, täytyy siihen mennessä KyJyillä loputkin setistä valmiiksi, tossut painoivat vain n. 20 g.

Äidin kanssa kävin eilen verryttelemässä selkää ja niskoja - Ikeassa. Äidillä oli kenkäkaapin tarve ja pitkään olin jo lupaillut lähteväni joskus kuskiksi, että pääsee tutustumaan Tampereen Ikeaan. Nyt oli hyvä aika, kun selkä kestää autolla ajon ja verkkaisen ostoskärryjen kävelyttämisen!! Viis siitä, ettei autoilua kai oikein suositella kahden kolmiolääkkeen seuraksi...

 
Ei löytynyt sopivaa kenkäkaappia, mutta kehittelimme korvikkeen parista pienestä lipastosta. Miehelle olin luvannut, etten osta kotiin mitään, mutta korituolin sain mahdutettua takaronttiin... Kuistille, siinä on kiva talvella vilvoitella saunan jälkeen.

Kotimatkalla poikkesin vielä Iittalan outletiin, sieltä melkein aina joku kiva löytö lähtee matkaan. Tällä kertaa silmiin osui Primavera-kulhot, kuutta (6) eri väriä - alle puoleen hintaan.

Arkikäytössä meillä on tuotannosta jo poistunut keltainen Teema, josta syvät lautaset ovat kummasti vähenneet, lisäksi ne eivät tahdo peseytyä kunnolla astianpesukoneessa. Nyt keltaista on taas erikoiserä saatavilla, mutta en millään miellä neliskulmaista tarjoiluastiaa lautaseksi, vaikka sitkeästi hyllysreunuslapuissa niin koittavat väittääkin.

Hankin siis Primaverat syviksi lautasiksi. Huomasinpa vaan, että ne ovat vielä hankalammat asetella astianpesukoneeseen...

8 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Voi kun kivan näköiset vauvelin tossut. vauvanvaatteita onkin niin kiva tehdä,pieniä ja söpöisiä.
Mullakin on Primavera kulhoja ja mukeja. keskisinisen värisiä ja on mulla kahvikuppejakin ja asetteja. kahvikupeissani on myös tuota oranssia värejä.
No pakkohan sinun sieltä Ikeasta oli jotain ostaa,kun kerran sinne meni:D

Konnadonna kirjoitti...

Voi miten söpöiset tossukat :) Hyviä löytöjä olet tehnyt, nätti tyyny ja peitekin tuolilla.

Kirsi kirjoitti...

Söpöset tossut,hellyttävät kun on niin pienet=D Eikös se sisustusinspiraatio ole nyt saapunut sinne,ainakin ostoksista päätellen!

Anneli kirjoitti...

Ihanat tossut :)

Oikku kirjoitti...

Tossut on kivat! Aikoinaan yksi syy hylätä Teema-sarja meidän huushollin mahdollisena arkikattauksena oli juuri nuo "syvät lautaset". Minusta ne ei edes ole mitään syviä lautasia, vaan murokulhoja! Nythän Teemaan on tullut sellaisia oikeampia syviä lautasia, mitkä kyllä näyttävät hervottoman suurilta kaupan hyllyssä. Muumi- ja Teema-kulhoihin (tai siis niihin "syviin lautasiin")olen kyllä lasten myötä nyttemmin sortunut; murot ja jätski niistä maistuvat!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Oi miten söpöset tossut.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Intsu, Konnadonna, Kirsi, Anneli, Oikku, Enkuli ja Aila!
Korituolilla koitan herätellä sisustusinspiraatiota...
Tuoli on hyvä isommankin miehen istua (itse joudun asettelemaan tyynyn selän taakse, ei ole reidet riittävän pitkät tähän tuoliin - Mies kutsuu persjalkaiseksi...). Ei muuta kuin ostoksille vaan - hyvä syy poiketa etelämpänä! :o)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Ai niin, vielä piti sanoa niistä Teeman syvistä lautasilta: ihan järkyttävän kokoiset, soppaahan saisi pistellä litran kerralla... Sopiva koko pastalle, mutta en kyllä "virallisiksi" ostaisi.