keskiviikko 17. elokuuta 2011

Vielä muutama...

Vielä muutama kuva kasvivärjäyskurssin tuotoksista, ovat niin HERKULLISIA, että on ihan PAKKO jakaa tätä väri-ilottelua muillekin!!

Kurssilla on melkoinen VETOVOIMA:
* kaukaisin osanottaja tuli Oulusta (matka yhteen suuntaan 515 km)!! Kurssilainen raahasi oululaiset koivunlehdet, langat, kankaat ja muut varusteet mukanaan junassa! Epäilemättä kurssi oli kuitenkin kaiken vaivan arvoinen!!
* kaukaisimmat kerätyt kasvit tulivat Saksasta!! Toinen kurssilainen oli Facebookissa pyytänyt ystäviään keräämään sipulinkuoret talteen, ennen kurssia tuli postipakettina kuoria Saksanmaalta!! Niistä saatiin takuulla pikanttia lisää keltasipulin upeisiin sävyihin!!

Pääsin kuvailemaan I-kurssin lankoja mennessäni keräämään terttuseljaa:


Meidän eli II-kurssin satoa:PS. Ihan OIKEASTI pitää kyllä hankkia uusi kamera!! Nämä kuvat eivät todellakaan tee oikeutta värien hehkulle, paremminkin voisi puhua pelkästä kalpeasta aavistuksesta...

PPS. KIITOKSET värjärikurssikaveri Sirpalle, joka vei ja toi autotonta!! Mies ja piskithän olivat mökkeilemässä, joten olin taas muiden ystävällisyyden ja hyväntahtoisuuden varassa - onneksi näitä hyveitä vielä löytyy!

13 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Ei herttileijaa,ihan USKOMATTOMAN kauniita värejä,kyllä se tuo luonto on aikamoinen aarrearkkku=O

TeSa kirjoitti...

WAU.
Upeita värejä.

Sonja kirjoitti...

Oho, jäi aivot tyhjäkäynnille kun ihasteli taas kuvia. Mitä mun pitikään kommentoida? :)

Niin, hauskaa nähdä mitä muut ovat pataan heittäneet, meidän päivinäkin joku sai uudet violetinsävyiset housut! Myös ne paimentolaismaton palaset jäivät päähän kummittelemaan. Mitenköhän Ikean lampaantaljan palaset värjäytyisivät? Niistähän voisi sitten koota uuden, kirjavan taljan...

*päässä surisee ja rattaat pyörii*

PIUZA kirjoitti...

Minkähänlaisen tarina eepoksen, joku tarinan kertoja/kirjailija saisi aikaiseksi kaikista teidän kurssilaisten tekemisistä ja sattumuksista, kun sinun kertomasi on jo niin huippua!! Se opus olisi kyllä äkkiä loppuunmyyty!:)

Nuo kaksiväriset langat on tosi mielenkiintoisia. Nam!

t.Paula

Jaana kirjoitti...

Aivan upeita lankoja... oi jospa oisin saanut olla mukaana...*huokaa*

JaanaElina kirjoitti...

Ihania värejä.Mitä kaikkea upeaa langoista syntyykään.

Tuollaiselle kurssille minäkin tahtoisin.Tänään tuli postista opiston kurssitarjontalehtinen,pitää tutkiskella mitä kaikkea mukavaa sieltä löytyy.

Villasukka kirjoitti...

Oi mitä väri iloittelua. Upeita värejä. Lemppareita kaikki :)

Oikku kirjoitti...

Kauniita värejä langoissa. Mitä kaikkea luonnosta saakaan! Sieluni silmin näen 10 kg saksalaisia sipulinkuoria ja oululaisia koivunlehtiä matkalla kurssille... en oikein osaa edes kuvitella, miten suuret kasat näitä värien lähteitä on tarvittu noihin lopputuloksiin! On teitä ollut innokas ja taitava porukka koossa!

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Kirsi, TeSa, Sonja, Paula, Jaana, JaanaElina, Villasukka ja Oikku!
*
Sonja, lampaantalja pitänee ensin pestä koneessa lampaanrasvan irroittamiseksi. Onnistuu villapesuohjelmalla, kokeiltu on, MUTTA en suosittele kuivausrumpua (juu, kokeiltu on...) :o/
*
Tuoretta kasvia tarvitaan se 10 g, kuivattuina vähemmän - ja sipulinkuorethan ovat kuivaa kamaa. Sipulinkuoria keräävät KAIKKI kurssilaiset, eli kyllä niitä paljon oli, iso jätesäkillinen ihan kukkuroillaan. Jätesäkki ylipäätään on aika hyvä mitta, sen saa juuri ja juuri sulloyyua isoon saunapataan. :o)

Miia kirjoitti...

Vautsi, miten herkulliset värit! Varsinkin nuo ekan kuvan langat voisin ottaa itselleni helpostikin hypisteltäväksi :)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Miia - ja lämpimästi tervetuloa Rakkauden taloon!
Ei muuta kuin kasvivärjäyskurssille!! :o)

Eija kirjoitti...

Aivan ihania lankoja, värit ovat kauniita. Mielenkiinnolla odotan, mitä langoista valmistuu.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Eija! Mielenkiinnolla minäkin odotan - olen vähän nuuka käyttämään värjäämiäni ihanuuksia...