tiistai 1. maaliskuuta 2011

Terveystuotteita

Helmikuu meni shoppailulakon merkeissä, muutamin poikkeuksin:

[29.1.2011 kirjoitettua] Vain kolme poikkeamaa sallitaan:
1. Sovittu Opiston retki kangastukkuun (oi-joi-joi-voi-VOI-VOI-voi!!)
2. Stockmann lähettää kanta-asiakkaiden tarjouskupongit aina helmikuussa, aion hyödyntää ne terveelliseen tuotteeseen, jota olen jo jonkin aikaa havitellut ja joka ei koskaan ikinä milloinkaan tulisi kuitenkaan alennusmyyntiin.
3. Kuun lopulla kilistellään kuohuvaa Miehen ikääntymisen kunniaksi.


Aika hyvin suunnitelma piti, lukuunottamatta yöpaidan kokoista repsahdusta...
1. Kangastukku tuotti täydellisen yllätyksen. Tai hämmennyksen.
2. Kantis-kuponkeja tuli 4 kpl, mutta pysyin tiukkana ja pitäydyin suunnitelmassa! Vaati kylläkin kuljeskelua Stockan käytävillä silmät kiinni - siristelin huonompaa sen verran, etten ihan törmäillyt kanssakulkijoihin mutten kuitenkaan nähnyt, mitä kaikkea ihanaa oli laitettu tarjolle...
3. Juhlat on juhlittu!

Siinä se nyt on!! Havittelemani terveellinen ostos. Makuuni ehkä hivenen liian vaatimattoman, suorastaan arkinen. Ei kimallusta, ei säihkettä, ei kiehkuroita. Siis kerrassaan tylsän näköinen!

Sisko osti samanlaisen vuosi sitten - ja on siitä alkaen ylistänyt hankintaansa. Aiemmin niskat olivat jatkuvasti jumissa, päätä särki ja hierojalla sai laukata tämän tästä. Käyttöönoton jälkeen päänsärky katosi ja niskakivut hellittivät - ainoa kammottava asia on aamujunassa muut matkustajat herättävä kovaääninen pauke niskan fasettilukkojen auetessa. Ostos on maksanut itsensä jo moninkertaisesti takaisin säästyneinä hierontamaksuina.

Eikä siinä vielä kaikki! Sisko osti myös Isälle tempur-tyynyn joululahjaksi. Isän niskat olivat niin jumissa, ettei pää kääntynyt enää mihinkään suuntaan - jos piti katsoa taakse, piti koko miehen kääntyä ympäri. Vaan nyt pää pyörii kuin jo-jo narun päässä - totesin asian ihan omin silmin lauantain kaffeekutsuilla.

Omaani olen käyttänyt vasta pari yötä, toistaiseksi en voi sanoa kuin että tyyny tekee ruman kyhmyn päiväpeittoon! Raportoin mahdollisesti myöhemmin muista havainnoista.

Toinen ajankohtainen terveystuote: Jahvat tulloo! Ja helemat paukkuu!

Olenko maininnut INHOAVANI appelsiineja? Ja aivan erityisesti keltaista Jaffaa, siis limua?? Ei mene alas, hajukin oksettaa! Lapsuudessa join litratolkulla keltaista Jaffaa, oli sitten mahatauti, flunssa tai vesirokko - öklö juoma yhdistyy mielikuvissani aina kurjaan oloon ja sairastamiseen.

Talvisin syötiin appelsiineja päivittäin, jo silloin hedelmälohkojen kalvot kuvottivat, valkoinen nila pinnalla yökötti, käsiin jäävä haju ja tahmeus etoi. Paljon parempina en pidä klementiineja ja mandariinejakaan, mutta niiden haju ei ole ihan yhtä puistattava. Kannan siis niitä Miehelle kylki vääränä, hän pistelee päivässä poskeensa surutta puolisen kiloa. Minä saatan syödä yhden viikossa. Tai ehkä kahdessa. Luotan enemmän valkosipulin voimaan!

PS. Nyt alkoi Iloinen perhe -kuu. Näitä mukeja ei myydä irrallisina, ainoastaan lasten settinä lautasen kanssa. Vaan Iittalan tehtaanmyymälästä saa II-laatuisia ihan yksittäin. Sekundaan oli siis tyytyminen tässä kuussa. Toivottavasti se ei tiedä huonoa!

3 kommenttia:

Minna kirjoitti...

No olihan meillä jotain erilaisuuttakin, rakastan appelsiineja! Söisin niitä koko ajan (ja syönkin) kuten miehesi. :D Kävin muuten katsomassa ihan viime tingassa sen maailman kaunein tyttö. Hyvä näyttely oli, kuten kehuit.

Tuo tyyny kuullostaa hyvältä. Ostin joskus vastaavan, mutta ainakaan se malli ei sopinut minun niskalleni. Harmi, ettei niitä saa kokeilukäyttöön. :)

Anneli kirjoitti...

Minä vannon tuon tyynyn nimeen . Mulla on samanlainen ollut kolme vuotta ja en kyllä vaihtaisi pois.
Voi vaatia hieman totuttelua. Kun illalla tuntuu niinkuin kivelle päänsä laskisi. Päänsäryt jäivät minulta heti pois.
Kallis ostos, mutta hyvä :)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Minna ja Anneli!
Harmi, jos tyynysi on ollut vääränlainen, Minna. Stockmannin myyjä oli tarkkana oikean koon kanssa, sanoi, että liian korkea tyyny tekee niskan kipeäksi, mutta uusista kohdista.
Hyvältä tyyny vaikuttaa muutaman yön perusteella!