keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Finlayson varastomyynti

Finlayson järjestää aina keväisin varaston tyhjennysviikon, josta sana kiirii puskaradion kautta (saattaapa Finsku siitä lehdessäkin ilmoitella, muttei ole koskaan osunut silmään). Edellisellä tehtäänmyymälävisiitillä pari viikkoa sitten sain ystävälliseltä myyjältä oikein ennakkomainoksen!! Kirjoitin heti kalenteriin koko tämän viikon yli jättikirjaimilla VARASTOMYYNTI ja vähän pienemmällä Suomen Trikoo (Pyynikintie 25, Tampere).

Täytyy myöntää, että oikein kyttään tätä erinomaista mahdollisuutta täydentää omia varastoja! Veljenvaimolta saan oivaa sivustatukea, hän usein kuulee puskista kulloisenkin ajankohdan ja vaihtuvan myyntipaikan. Ja täytyy myöntää, että olen sitten ostanutkin, ihan urakalla...

Siksipä olikin nyt pienoinen pettymys, että lähdin Pyynikiltä vain yhden kassin kanssa ulos!! Hui!! Onhan siihen toki ihan järkisyykin: kaapit alkavat olla väärällään pyyhettä ja pussilakanaa, sivuvintti tursuaa tyynyjä ja peitteitä...

Aiemmin olen kyllä hankkinut paljon myös lahjalodjun täytettä (juu-juu, olen jo kohta vuoden ajan luvannut paljastaa lahjalodjun salaisuuden, kyllä sekin päivä vielä joskus koittaa), mutta nyt tekstiilit olivat pääsääntöisesti niin voimakkaan värisiä, että lahjaksi vieminen arveluttaa.

Pehmeää (maailman ja ihmisen väliin) oli kyllä yllinkyllin tarjolla: pikkupyyhkeistä tuplalakanoihin, patalapuista pöytäliinoihin, kasseja, paneliverhoja, koristetyynyjä ja päiväpeitteitä sekä tietty Familon-vuodevaatteita. Muumeilla ja ilman.

Joten eihän sitä ihan tyhjin käsin voinut pois kuitenkaan lähteä!!

Tykkään ihan hirvesäti Finlaysonin Olga-kuosista!! Sitä on myös musta-harmaa-valkea -värityksellä, joka sekin on TOSI hyvän näköinen, vaikka normaalisti mv-väristystä yli kaiken inhoankin! En siis voinut vastustaa pussilakanoita (II-laatu 8 eur/kpl - ei mitään silminhavaittavaa vikaa!). Mies ihmetteli kassia tonkiessaan, mitä teemme sängyssä patalapuilla ja -kintailla...

Olga-tyynyliinoja ei ollut tarjolla, muttei haittaa - käytämme 60*80 -kokoisia tyynyjä, joten melkein aina on tyytyminen yksivärisiin (tosin niitäkään ei nyt ollut kaupan). Tai siis vuoteessa lukiessa käytän isoa tyynyä, nukkuessa ihanaista Tempuriani, johon taas normaalikokoinen tyynyliina on liian iso.

Myös Rakkausmuumi -käsipyyhkeet oli ihan PAKKO saada (6 eur/kpl)!! Lisäksi muutama Muumi-tyynyliina tilkkutyökankaiksi ja pari keittiöpyyhettä. Siis ERITTÄIN maltilliset ostokset - olenkohan tulossa vanhaksi??!!

PS. Varastomyynti on avoinna tämän viikon (4.-9.4.) Pyynikin Trikoolla ma-pe klo 10-18 ja la klo 10-16. Pankkikortti ja luottokortit toimivat. Sisäpihalla on paikoitustilaa ja bussilla 21 pääsee melkein oven eteen.

5 kommenttia:

Heleena kirjoitti...

Wau, olisipa vähän lähempänä! Nyt kannattaa hamstrata, olin lukevinani jostain, että puuvillan hinta tuplaantuu....

Oikku kirjoitti...

Tosi nätti tuo Olga-kuosi! Tekisipä mieli mökille jotain tuollaista.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Heleena ja Oikku!
Juu, puuvillan maailmanmarkkinahinta on hujahtamassa pilviin...

Eloise kirjoitti...

Voi tuonne minunkin piti suunnata, vaan enpä taida keretä :/. Nettikaupassa kävin ihailemassa kaikkea...

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Eloise, kumpa ehtisit! Yleensä kai lauantaisin on vaan rippeet jäljellä, mutta ainakin tiistaina kävijöitä oli normaalia vähemmän ja tavaraa normaalia enemmän, joten saattaapa vielä viimehetkilläkin tehdä hyviä löytöjä!