torstai 5. toukokuuta 2011

Keittiökierros

Eilen kehuin keittiöremonttia kaikkein onnistuneimmaksi remontiksi tähän mennessä, pistänpä vielä muutaman kuvankin... Onhan keittiökuvia (vanhassa blogissa) aiemminkin esillä ollut, mutta olen NIIIIIIIIIIN onnellinen tästä keittiöstä!! Remontti oli NIIIIIIIIIIN onnistunut ja täällä on NIIIIIIIIIIN kiva kokkailla!!

Keittiökaapit ovat IKEAa Ädel-ovin, kuten myös iso lavuaari. Isot vetolaatikot ovat ihan ehdottomat, NIIIIIIIIIIN näppärät käytössä - en voisi enää kuvitella pärjääväni ilman. Lieden vieressä pieni allas (K-Raudasta) on myös NIIIIIIIIIIN käytännöllinen ruokaa laittaessa.

Säilytystilaa ei ole järin paljon, joten Koti&Keittiö -lehden MYYDÄÄN-palstalta bongattu astiakaappi on enemmän kuin tarpeen! Viinilasit ja muut harvemmin käytetyt serviisit ovat ruokailuhuoneen kaapissa.

Aamiaispöytä on ihan omaa tuotantoa, olin aika ylpeä saatuani sen valmiiksi!! Isohan se ei ole (110*62), mutta ei tänne suurempaa mahtuisikaan. Voitteko kuvitella, että Puustellin keittiösuunnittelija ehdotti keittiöömme SAAREKETTA!? Eihän tämän kokoisessa köökissä mahtuisi edes kääntymään, saati sitten kaapinovia aukomaan!! Päätin siis tehdä ihan oman suunnitelman (joka päivittyi noin 17 kertaa ja Appiukko oli menettää hermonsa...).

Ainoastaan kodinkoneet valitsisin nyt toisin! Perinteisen lieden sijasta erillinen uuni ja keittotaso, hiljaisempi liesituuletin ja nopeampi astianpesukone. Jääkaappi/pakastimeen olen tyytyväinen, vaikka sen jäähdytyskoneisto jo kerran hajosikin, viikko takuun umpeuduttua (takuuseen korjattiin silti).

Ne asiat, joista ihan erityisesti tykkään: avohylly päivittäisille astioille, oma vetolaatikko koiranruokasäkille, kunnolla tilaa kierrätykselle, Miehen valitsema tapetti, joka päättyy samaan linjaan kalusteiden kanssa, oikea siivouskomero, ilmavat yläkaapit, vanhahtava laatoitus (varsinkin lattialaatoitus on NIIIIIIIIIIN onnistunut!) - nämä tuottavat iloa ihan PÄIVITTÄIN!

Sormet jo syyhyävät, että pääsisin suunnittelemaan myös kodinhoitohuoneen Ikean suunnitteluohjelmalla (NIIIIIIIIIIN näppärä työkalu!), mutta siihen mennee vielä vuosia. Sillä samaisella välpällä suunnittelin taannoin myös yläkerran suihkuhuoneen ja ompelimon kalustuksen!

 

6 kommenttia:

Eloise kirjoitti...

Tykkään! NIIIIIN se vaan on :).

Anonyymi kirjoitti...

Meille mukamas keittiösuunnittelija yritti väkisin laitattaa astianpesukoneen keittiöön tulevan oven viereen,eli jos vauhdilla olisi tullut sisälle ja pesukoneen luukku olisi ollut auki,olisi uhri takuuvarmasti röhnöttänyt vatsallaan koneen luukun päällä. Toiseksi olen oikeakätinen ja tuolloin kone olisi pitänyt tyhjentää aivan väärällä kädellä.Hänen mielestään se olisi ollut vaan tottumuskysymys. Nyt on itse suunniteltu keittiö valmis ja hyvä tuli. Kivalta näyttää myös sinun keittiösi.

-Sari

Tytti kirjoitti...

Kauniilta näyttää ,kyllä siellä kelpaa kokata ((:

KristiinaS kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, kyllä Tallinnaan kannattaa aina mennä;)
Tulin pitkästä aikaa käymään ja täällähän on tapahtunut vaikka mitä. Keittiö On Hieno! Oon ihan vähän kade.
Voi niitä koiruleita mitä koiruuksia ovatkaan tehneet, huh.
Hyvää toukokuuta ja kesää, mä ns. muutan saareen viikon päästä:)

Anneli kirjoitti...

Kaunista on, ei ihme, että on kiva kokkailla :)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Eloise, Sari, Tytti, KristiinaS ja Anneli!
Sari, tervetuloa Rakkauden taloon!