perjantai 21. tammikuuta 2011

Raidasta palloon?

Pakkanen on taas kiristymässä, nämä eivät kuitenkaan ole kuurankukkia... Kenties pääsen jo viikonloppuna näyttämään, mihin nämä päätyvät. EI, se ei ole mitään kokeilevaan käsityöilmaisuun liittyvää - valitettavasti...

Tänään on töissä vähän virallisempaa ohjelmaa, ja kauhukseni huomasin, ettei kaapista löydy MITÄÄN päällepantavaa! (Mjaa, olisivatkohan kaikki siellä silitettävien kopassa...??) Eihän raitapaitaa sentään ihan joka paikkaan kehtaa päälleen kiskoa! Oli pakko kipaista kaupan kautta, mutta jotta en harhautuisi liian kauaksi piintyneestä tyylistäni, päädyin mari-raidan sijasta nanso-palloon.
Hih!

5 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Tallinnan Liann Löngad lankakaupassa maksaa yksi tuollainen pieni kukka 1.50 euroa! Tais olla vielä heppoisempi kuin nuo sinun kukat.

Anneli kirjoitti...

Jännää... nähdä mitä noista syntyy !

JaanaElina kirjoitti...

Kerro pian mihin ne tulevat.

Blogissani on sinulle tunnustus.

Minna kirjoitti...

Ja että oikein repäsit ja vaihdoit raidat palloihin! ;D Varo vaan, ettet ihan kokonaan hulluttele ja siirry yksivärisiin!
Ihana huomata, että on muitakin yhtä "jumiintuneita". Ilolla luin iltasanomista, että kurvit on muodissa ja korkeavyötäröiset alushousut on ihan in. Muodin aallon harjalla tässä mennään, hei!
Mukavaa viikonloppua!

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos KristiinaS, Anneli, JaanaElina ja Minna!!

Kukat on nyt kiinni, päättely käynnissä... Tuolla hinnalla kukkia kannattaisikin jo vääntää, pääsisi kunnon tuntipalkoille!!

Kiitän nöyrimmästi tunnustuksesta!! Olen aivan otettu...

Oli kyllä pallollisessa ylen outo, mutta rohkea olo! ;o)