lauantai 22. tammikuuta 2011

Tunnustuksia

JaanaElina ihanaisesta Aika on taikaa -blogista piristi päivääni kivalla tunnustuksella! Kiitän nöyrimmästi!

Tunnustuksen henkeen kuuluu kertoa itsestään 7 faktaa.

Hui, onko jotain mitä en vielä olisi ehtinyt itsestäni hölistä?? Yritetään...

1. En ole vähimmässäkään määrin liikunnallinen. Kouluaikana VIHASIN liikuntatunteja, varsinkin hiihtoa, pesäpalloa, opettajaa ja yleisurheilukilpailuja.

2. Tykkäsin kyllä luistelusta ja uinnista - omalla ajalla. Talvisin luistelin joka ilta - niin pitkään, että varpaat olivat tunnottamat ja näpit niin jäässä, ettei luistimia saanut enää jalasta. Kävelin kotiin luistimissani ja odottelin porraskäytävässä sormien sulamista - siihen on vierähtänyt useita tunteja elämästäni... Kesäisin kävin uimassa päivittäin, useampaan kertaan. Uimaan piti päästä heti kun uimarannan laiturilta pääsi hyppäämään veteen, siellä sitten "nautin" uinnin riemusta jäälauttojen keskellä - enempi se taisi olla näyttämisen halua...

3. Enää en ui enkä luistele - uikkarit ja luistimet kyllä omistan. :o)

4. Hiihtovihasta huolimatta hankin yli 10 vuotta sitten sukset sun muut tykötarpeet. Olen käynyt tänä aikana hiihtämässä ainakin 3 kertaa. Ei se ihan hirveän kamalaa ollut, ainoastaan epämiellyttävää.

5. En ole vähimmässäkään määrin musikaalinen. Koulun kuorossa kyllä lauloin, äänilajini (vai mikä se on?) on altto.

6. Eilisessä työtilaisuudessa minua haastateltiin tilaisuuden järjestäjän asiakaslehteen.

7. Mies oli ylen onnellinen, että en lehtikuvassa esiinny pukeutuneena mari-raitaan! Minäkin olen - kukaan ei nimittäin takuulla edes tunnista minua ilman mari-raitaa!!


Tunnustus pitäisi luovuttaa 15 blogille eteenpäin. Olen kapinallinen, en aio tehdä niin! Mielessä olisi kyllä useita tunnustuksen ansaitsevia blogeja, mutta koneesta loppuu ihan juuri akku... Tunnustuksen saavat siis ihan kaikki blogini lukijat - erityisesti iloisen mielen tuovat kommentoijat!!

Sokerisen suloista viikonloppua!!

5 kommenttia:

JaanaElina kirjoitti...

Hauskat tunnustukset sinulla.

Minäkin inhosin koululiikuntaa.Sitä pakotettua hiihtämistä,voimistelua ja cooperin testejä.Nykyisin tykkään omaan tahtiin liikkua ja kun vielä tiedän että se on hyväksi omalle voinnille.
Tykkään myös hiihtämisestä,vaikka vannoin kouluaikana etten ikinä hiihdä,varsinkin kun raahasin suksia kouluun kolmekilometria.Ja takas kolmekilometria ja ne eivät pysyneet kasassa,vaikka yritin narulla sitoa.=)

Kiitokset kun otit haasteen vastaan.

Oikein mukavaa lauantai-iltaa.

intsu kirjoitti...

Minäkään en ole yhtään liikunnallinen! Hih,hih,minusta tään kyllä huomaa. Jep,minullakin uinti on ainoa josta tykkään. Lapsena myös luistelin ja hiihdin ja tykkäsin. Aikuisenakin jonkun kerran olen hiihtänyt ja oikein tyttären kanssa kerran laihdutuspuuskassa ostimme uudet sukset ja monot. Siteitä kaupassa laitettiin ja myyjä kysyi koska me menemme hiihtämään,että tietää koska suksien pitää olla valmiit. Me sanottiin,että heti kun tulee pimeä:D Minäkään en ole yhtään musikaalinen. Meillä on siis paljon yhteistä! paitsi se musiikista kyllä vielä,että ei minua ikipäivänä kukaan kuoroon kutsuisi,kun ei kukaan kestä lauluani kuulla,en mä itsekään:)
Enkä minäkään viitsinyt jatkaa tuota tunnustusta,kun sen sain.(laiskotti kai,vaikka toki iloinen tunnustuksesta olenkin)

Oikku kirjoitti...

Täällä myös yksi kaikkien aikojen koululiikunnan ja yleensäkin kaiken liikunnan vihaaja! Vesijuoksu ja -jumppa on nyt aikuisena sellaista, josta jopa vähän tykkään...

ADaze kirjoitti...

Nyt on siideritesti julkaistu!

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos JaanaElina, Intsu, Oikku ja ADaze!
Se on kyllä sääli, miten monelta koulujumppa on tappanut liikunnan ilon!! Siinä yli-innokkaat, kilpailuhenkiset opettajat ovat tehneet melkoisen karhunpalveluksen koko yhteiskunnalle!!

Ah, kiihkosta kihelmöiden säntäsin lukemaan arvovaltaisen raadin kommentteja, kyllä jännitti! Ja yllätyin tuloksesta... ;o)