torstai 27. tammikuuta 2011

Tilkkukurssille!

 
Päivölä on päivittänyt sivuilleen tulevia lyhytkursseja. Alunperin aprilliviikonlopuksi ajateltu tilkkukurssi näkyy siirtyneen viikolla eteenpäin.(Kuva: Jaana Mikkolan tilkkutyötarvikelaukku)

Itku ja hammasten kiristys! Olin antanut Miehelle joululahjaksi liput samalle viikonlopulle Club for Five & UMO -konserttiin! Miehen musiikkimaku on vähintäänkin anarkistinen: sota-ajan iskelmiä ja vanhaa punkkia... Tangokonsertti big bandin ja a cappella -lauluyhtyeen voimin olisi ollut oikein oiva valinta, sopivasti ravisteleva! (Kuva: Tampere-talon sivuilta)

Kipaisin Tampere-talon lipputoimistoon anelemaan, suostuisivatko vaihtamaan jo lunastetut liput. Niin ei kuulemma tehdä. Olin kai aika säälittävä horkkaa lähentelevässä tilkkukuumeessani, koska heltyivät! Sain liput vaihdettua Johanna Iivanaisen esitykseen POIKKEUStapauksena. Uskon pehmojazzin uppoavan Mieheen, kenties vielä päädymme jonain suvena Kirjurinluodolle... (Kuva: Tampere-talon sivuilta)


Päivölän tilkkuviikonloput ovat 8.-10.4 ja 26.-28.8. ja näiden lisäksi vielä kokonainen tilkkuviikko (ma-pe) 4.-8.7.!!! Opettajana kursseilla innostava Jaana Mikkola.

Ilmoittauduin kaikille!! Kyllä on ihme, jos en saa tehdyksi suoristusraudoille suojapussukkaa!!

Taisin syksyllä koukuttua pahemman kerran... Päivölän tilkkukurssin yhteenveto luettavissa täältä.

Edellisen kurssin satoa nähtävissä myös seuraavissa blogeissa:
Maikin tilkut (aiemmalta leiriltä)

2 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

Nyt on kyllä pakko moittia! Kyllä varmasti tiedät miten moni vaikutuksille altis ihminen tätä blogiasi lukee ja on erittäin edesvastuutonta julkaista kaikenmaailman ihanien tilkkukurssien päivämääriä täällä! Näihinkö ne ylityötunnit nyt täytyy käyttää, kysynpähän vaan!

:)

Varsinkin kun tiedän, että vaikka ei mitään saisi kurssilla valmiiksi, jo se kaikkien tarvikkeiden kasaaaminen autoon saisi jonkun heikomman ihmisen jo aivan hulluksi.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kih-hih-hii, Sonja, tule mukaan tilkkuilemaan!! :o)