sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Rokulipäivä

Mistä lie selkä taas ottanut itseensä?

Kaikenlaisia suurisuuntaisia sunnuntaisuunnitelmia oli tälle päivälle, vaan vaivaistuoli vei voiton. Ja kun kaiken aikaa ei jaksa lukeakaan, kaivelin taas virkkuun esiin, vaikka taukoa pitikin pitää...

Mitähän selkä siitä tykkää??

7 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Kyllä se tuo piikkimatto vaivat parantaa.
Minä ainakin tykkään.
Tutun väristä lankaa, minä tein samanlaisesta tunikan :)

PIUZA kirjoitti...

Pidät vaikka useamman!;) Minä en nimittäin pääse nyt vähään aikaan bloggaamaan ja on entisetkin sinun tekstit lukematta!:D Höh!

Selkä ei tykkää mitään ihmeellistä. Olet varmaan muutoinkin käsitöitä tehdessäsi melko rento? Tosin siitä en tiedä, että tykkääkö selkä istumisesta?

Viimeksi kun kävin valittamassa lääkärille selkävaivojani, niin kylläpä osuikin osaava lääkäri!!! jihuu! Hän sanoi, että riittävän agressiivinen hoito heti, auttaa kaikista parhaiten. Eli heti vaan lääkäriin, tai jos sinulla on jo ennestään jotkin selkä coktailit määrättynä, niin kuurille(-eille) vaan!

Minä en ole taas ikuisuuksiin käyttänyt piikkimattoa, mutta lämpötyynyä kyllä.:) Ei siinä, että piikkimatossa mitään vikaa olisi.

Paula

intsu kirjoitti...

Voi kamala. Onko se sun selkäsi keksinyt,että nytpä taas oirehtia heti uuden vuoden aluksi. Toivottavasti pian paranee. Selkävaivat on tosi kurjia.

Tytti kirjoitti...

Toivottavasti saat selkäsi kuntoon,silloin on kaikki seis kun selkä reistailee..

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Anneli, Paula, Intsu ja Tytti, selkä voi jo paljon paremmin. Notkeaksi en sitä kuitenkaan sanoisi...
Kyllä vaan rauhallinen kävely, piikkimatto, ärhäkät kipulääkkeet, Miehen levittämä IcePower ja virkkaus (!) auttoivat!

Virvatuli kirjoitti...

Vertaistukea toiselta selkärikolta! meilläkin on ruma matta ah-niin-mukava nojatuolinrotjake, johon tuon tuostakin vajoan selkäparkaa lepuuttamaan... ainoa haittapuoli on se, että siitä on niin pannahisen vaikea kammeta ittensä ylös kun lapsilla pissaa, kakkaa tai muuta kriisiä pukkaa.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Virvatuli vertaistuesta! Haaveilen, että joskus omistaisin niin ison keittiön, että sinne mahtuisi iso laiskanlinna, siinä voisi lukea kirjaa samalla kun vahtii puurokattilaa...