sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Kylässä Boknäsillä

 
Nämä kuvat eivät ole eilisistä tupaantuliaisista, vaan suosikkisisustuskaupastamme Vantaan Variston Boknäsiltä. Mies puhuu sisutusliikkeistä huonekaluhelvetteinä, mutta Boknäsille häntä ei koskaan tarvitse houkutella. Päinvastoin, tälläkin reissulla ITSE ehdotti, että viedään koirat koirahoitolaan, että ehditään käydä Varistossa.

Liikkeessä on kiva fiilistellä ja poimia uusia ideoita. Istuskellaan sohvilla ja mietitään, mikä tässä miellyttää, mikä näyttää kivalta, mitä kotona voisi toteuttaa... Mies tykkää istua erityisesti isojen työpöytien takana - mitähän se hänestä kertoo??

Mitään erityisiä tarpeita ei mennessä ollut, eikä niitä liikkeessä myöskään tullut. Yllätyksekseni totesin, etten HIMOINNUT mitään!!?? Olen ilmeisesti aika tyytyväinen kotimme nykyiseen kuosiin??

Alakerran työhuoneeseen etsiskelemme komeaa, perinteistä, mieluiten nahkaista laiskanlinnaa, mutta nyt sellaisia ei ollut tarjolla - eikä budjettimme Boknäsin tuoleihin riittäisikään. CD-levyjen säilytys on todellinen murheenkryyni, siihen olemme yritäneet löytää ratkaisua jo pitkään. Inhoan cd-torneja, Boknäsin cd-hylly on käsittämättömän ruma samoin kuin muissakin kaupoissamme näkemämme cd-viritelmät.

Vaan nyt Boknäsillä oli uusi tuote, 3-hyllyinen cd/dvd-karuselli, joka olisi ollut peräti kuukauden tarjoustuotteenakin! Vaan meillä on jo yksi karuselli kirjoille ( = 2-hyllyinen), ja sillekin on hankala löytää paikkaa täältä romupaljoudesta. Ajattelimme silti sovitella siihen seuraavaksi cd-levyjä, vaikkei se hyllyjaoltaan siihen oikein sovellukaan.

Uutta Boknäsillä oli Vintage Interiors -osasto, joka oli haukannut puolet vanhasta Kiina-osastosta. Vintagea oli tämä hauska aakkostettu lokerikko, johon tunsin heti luontaista viehtymystä, olenhan fanaattinen asioiden numero- ja aakkosjärjestykseen järjestelijä... CD-levyille tämä ei kuitenkaan sovellu.

Jotain aina Boknäsiltä mukaan tarttuu, tällä kertaa vain lautaspidikkeitä ja postikortteja. Lautastelineitä olen etsiskellyt jo pitkään, Boknäsilta löytyi sekä messinkisiä (á 13,50 eur) Vintage-oastolta että lakattuja puisia Kiina-osastolta, hinta alle kolmanneksen messinkisten hinnasta. Sain lopultakin keräilemäni Villeroy & Bochin Botanica-sarjan lautasia makeisrasioiden seuraan ruokailuhuoneen jugend-kaapin reunalle.

Poikkesimme myös Casa Rusticassa/ Cobellossa , mutta nälkä kurni jo sen verran vatsassa, että kovin kauaa emme jaksaneet siellä pyöriä - sitäpaitsi tyyli on makuuni ihan liian rustiikkinen ja valkoinen.

Auton nokkka siis kohti juhlapaikkaa, pääsimme suoraan ruokapöytään nauttimaan filippiiniläiseen tapaan valmistettua lounasta, jälkiruokana perisuomalaiset kermakakkukahvit.

Kummipoika on suloinen nappisilmä, hyväntuulisin ikinä näkemäni mukula! Hänestä kasvaa vielä oikea tyttöjen namupala... Tykkäsi muuten kovasti puujunaradastaan, pussasi kiitokseksi minua ja Miestä rohkeasti suoraan suulle! Sydäntenmusrskaaja!

PS. Tänään purin joulukuusen kuistilta pyykkikoppaan, vielä pitäisi jaksaa ne paketoida... Viimeiset koristeet saavat olla Nuutinpäivään asti.

2 kommenttia:

Famu falsetissa kirjoitti...

En ole vielä poistanut yhtään joulukoristetta. Olisikohan huomenna otettava itseään ns. niskasta kiinni:))

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Ääääh, mitä turhia! Kannattaa nauttia viimeiseen asti, siis ainakin torstaiseen Nuutin-päivään! :o)