maanantai 17. tammikuuta 2011

ALEn loppuroippeita

Eilen nukkekurssilta tullessani poikkesin Ideaparkissa (bussin vaihto niillä nurkilla), harhauduin sisälle...

ALEt alkavat olla loppusuoralla, ja jotenkin taas juutuin ihmettelemään ja hypistelemään - kieltämättä tein muutaman oikein hyvän löydönkin!

 
Marimekossa oli lisäale - siis erinomainen ja suorastaan vastustamaton syy ostaa uusia paitoja. Reunaehdoksi asetin, että pitää löytyä myös sukat, muuten ei tule kauppoja. Ja löytyihän sellaiset, tosin vain yhdelle paidalle niistä kolmesta joita käsivarrellani roikottelin.

Vastapäisessä Finlaysonin myymälässä oli myös hyvät ale-%:t, 40-70. Mies on useaan otteeseen ihaillut jättikokokoista (90*180) hirvi-pyyhettä, nyt sain sen puoleen hintaan. Hyvä ostos, säästän synttärilahjaksi.

Finlaysonin pussilakanat ovat niin laadukkaita ja kestäviä, että niihin ehtii kyllästyä moneen kertaan, kun hyvää ei voi poiskaan heittää enkä enää harrasta matonkuteiden leikkaamistakaan. Mutta nyt oli 60% alessa niin oman väriset raitasetit, että näihin en TAKUULLA kyllästy. Ainakaan heti.

Ja 70% pöydästä oli PAKKO ostaa jotain ihan jo periaatteen vuoksi. Patalaput, joille ei juuri nyt ole tarvetta, mutta heitän ne toistaiseksi lahjalodjuun (juu, olen luvannut kertoa siitä, mutta vielä ei ole aika...). Kangas on mielestäni todella viehättävä!

Hemtexistä löysin tosi edullisia servettejä ja pari pyyhettä. Keittipyyhettä. Tai siis joulupyyhettä. Todennäköisesti teen niistä lahjasäkin ensi jouluksi. Tai sitten en. Sattumoisin ne aiemmin hankitut Hemtexin joulupyyhkeet, joista piti tulla tyynynpäällisiä kuistille, ovat edellleenkin kaupan muovikassissa...

Ja arvatkaa mitä!? Kävin Eurokankaassa ENKÄ KAHMINUT KANKAITA! Hah, miten suunnatonta itsehillintää osoitinkaan! Vetoketjuja ostin, mutta niitä ei lasketa, tarvitsen loppuviikosta tyynykurssilla.

Ja edelleenkin ne asiat, joita OIKEASTI alesta piti hankkia, on hankkimatta. Ei edes etsitty. Mies rahjustaa kylmissä talvijalkineen linttanoissa, minä paarustan virttyneessä talvitakinloipakkeessa...

Mihin se järkikulta aina katoaakin shoppaillessa?

5 kommenttia:

Maina kirjoitti...

Kiitos vierailusta blogissani ja kangasvinkistä. Paperinukkekangasta kävin tuloksetta etsimässä HML:n Eurokankaasta. Täytyypä yrittää ehtiä jossakin välissä vaikka Lempäälän suuntaan :)

Minna kirjoitti...

Paula hei, me oltiin samaan aikaan Ideaparkissa! Mulle tosin kävi niin, että ostin ainoastaa Eurokankaasta, kaikki muut alet onnistuin välttelemään. Harmitti tosin, kun olisi vielä pikkusumma käytettävissä Marimekon lahjakortista, mutta unohdin sen kotiin, höh.

Suloisia sukkatrikoo nukkeja edellisessä postauksessa! Tuovat hymyn huulille :)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Maina & Minna!

Hml:n Eurokankaassa on mielestäni aika suppea valikoima, mutta varmaan vaikka tilaavat sinulle kangasta Tampereen suunnalta, jos asioit Hämppärin nurkilla!?
Täytyykin käydä kurkkimassa Talo Maalla -blogista, mitä kivaa kankaista syntyy!!

JaanaElina kirjoitti...

Joskus aina harmittaa kun asuu täällä pienessä kylässä josa on vähän kaupoja ja myös alet tosi pieniä.

Hienoja juttuja olet löytänyt.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos JaanaElina!
Joskus harmittaa, että EN asu pienessä kylässä, jossa on vain vähän kauppoja ja harvoin aleja... ;o)