perjantai 7. tammikuuta 2011

Suosittelen BLOGILISTAa!

Suklaamarenkitorttu onnistui oikein hyvin, se tuli kuitenkin syötyä parempiin suihin ennen kuin tajusin kaivella kameran esiin... Oheinen kuva on Pirkan sivuilta, mistä löytyy reseptikin.

Koirat olivat perhevisiitin jälkeen aivan kanttuvei, Kummipoika ja Pikkuveli taisivat sokerihumalapäissään olla aika vauhdikkaita leikkikavereita... Eiväthän piskimme muutenkaan ole lapsiin tottuneita, vierailun loppupuolella kiipesivät turvaan Miehen ja minun syliin, nojatuoleissa oli tunkua.

Olen viimepäivinä tuskaillut kompuroivien verkkoyhteyksien kanssa. Kaikenlaiseen ylimääräiseen vaivaan, kaatuilevaan koneeseen, katoaviin kommentteihin ja hukkuneisiin muistilappuihin tympääntyneenä kuittaan päivän turinoinnit muutamalla mainossanalla:


Olen ehkä vähän laiska (ja myös taitamaton) uusia (ja joskus jo tuttujakin) blogeja etsiskellessäni. Helpointa mielestäni on sukkuloida suosikkiblogilta toiselle Blogilistan kautta, sinne olen perustanut oman SUOSIKKILISTAni. Harmittaa ihan vietävästi, että kaikki eivät omaa blogiaan listalle liitä - sellaisissa blogeissa tulee vierailtua harvemmin, kun etsiminen vaatii vähän vaivaa (toisaalta sitten taas vieraillessani viivyn vähän pidempään, kun pitää lukee useampia merkintöjä...).

Laitanpa siis tähän pienen kannustavan kommentin niille, jotka Blogilistalle liittymistä epäröivät:
Blogger tekee hienoa (vanhassa blogissani ei mitään näin hienoa ollutkaan) tilastoa liikenteen lähteistä:  67% blogiini päätyneistä tulee Blogilistan kautta, 25% löytää muiden blogien kautta ja 8% päätyy tänne googlettamalla.

En siis ole ainoa Blogilistan suosija - lisäämällä blogisi Blogilistalle todennäköisesti lisäät myös oman blogisi lukijakuntaa...

Blogilistalla nähdään, ainakin toivon niin!! :o)

5 kommenttia:

Kimmeli kirjoitti...

Olen samaa mieltä!!!
Minullakin on suosikit blogilistalla ja käyn sitä kautta niitä läpi. Kaikki muut blogit jää lukematta, kun en jaksa muuanne listoja perustella!

Oikku kirjoitti...

Kappas, ihmeekseni kommentointini saattaa tällä kertaa jopa onnistua... Jostain syystä nimittäin sekä kotikone että näköjään myös tämä työkone jättävät avaamatta tuon sanavahvistus-sanan ja ilman sitä ei kommentit tietenkään lähde mennekään. Nyt ihan yllätyin, kun jotenkin "päivittämällä" sainkin tuon sanan avautumaan. Lieneekö muilla koskaan tällaista ongelmaa ja osaisikohan tuota jotenkin korjata, kun mielelläni silloin tällöin jäljen jättäisin, että mukana seuraan edelleen.

Ihanat lautasliinat ja -teline; tuollaista voisin itsekin alkaa himoita valmistuvalle mökille. Tämä siis oikeastaan edelliseen postaukseen liittyen...

En ollut hoksannut, että blogilistalle voi tehdä jonkinlaisen henk.koht. seurantalistan, pitääpä yrittää. Olen ihan vaan hakusanojen perusteella aina tsekkaillut uudet päivitykset.

Anneli kirjoitti...

Minun blogini on listalla. Mutta nyt pari viikkoa pätkinyt kovasti. Suunnilleen joka toinen päivittyy... suututtaa... :(

KristiinaS kirjoitti...

Samaa mieltä, listalle vaan kaikki. Vaihtelen suosikkejani että en ihan jämähdä samoja lukemaan, ja kommentteja klikkaamalla pääsee taas uusiin ja uusiin blogeihin. Monta kivaa on löytynyt ihan vain klikkailemalla.
Bloglovin tai mikä se nyt on se uudempi lista, en ole siihen perehtynyt kun Blogilista.fi on tuttu ja turvallinen.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Kimmeli, Oikku, Anneli ja KristiinaS!
Oikku, minulla on samaa ongelmaa! Vaan kun sitkeästi lähettää kommentin useamman kerran, niin lopulta tarjoaa salasanaakin näkyvästi, viimeistään 6-8 kerralla. Joskus on kyllä kärsivällisyys koetuksella...
Anneli, kyllä sinun blogisi on ihan päivittäin suosikkilistalleni ilmestynyt!
Kristiina, samalla tavalla toimin minäkin - kivoja komentteja seuraamalla on löytynyt useita tosi mukavia, kiinnostavia, innostavia uusia blogeja!