torstai 6. tammikuuta 2011

Home Made Bakery

Kävin ale-shoppailemassa H&M Homessa, Mies haki "kauppakassin" eilen postista. Ihan kauheasti en harrasta postimyyntiostoksia, mutta H&M kodintekstiilejähän ei (kai vieläkään?) myymälöistä saa. Mielestäni eroavat edukseen muusta tarjonnasta ja hintataso on erittäin kohtuullinen, rohkaistuin siis taannoin tilailemaan. Yllätyin hyvästä laadusta, kestävät kuosissaan kovassakin käytössä ja useissa pesuissa. Nyt siis kynnys tilaamiseen oli jo paljon matalampi.

Oikeastaan koko tilaus piti tehdä siksi, että halusin ihan ehdottomasti näitä paperiservettejä!! Ihan ihania! Joululiinoja muka, muttei minun mielestäni, tilasin MONTA pakettia, sopivat kyökin väreihin. Hinta vain 0.95 €/pkt!!

Paperiservetit ovat nykyisin ihan TÖRKEÄN hintaisia - kuka maksaa 4 euroa tai enemmän paketillisesta kertakäyttöpaperia? Siis 20 senttiä eli 1,20 mk yksittäisestä paperinpalasta, jolla kerran hipaistaan huulia ja heitetään roskiin/kompostiin?

Minä suostun maksamaan euron paketista, tai jos kuosi on ihan POIKKEUKSELLISEN upea, niin 1,50. Mieluummin ostan (alennusmyynnistä) kangasservettejä kuin ylihintaisia paperinpalasia!! Tallinnan Selveristä toin muuten muovikassilisen servettejä kotiin, maksoivat vain 0,75 €/pkt, niin kahvikupposkoko kuin ruokaliinakin.

Servetit ovat tyrkyllä Lappeenrantalaisesta Wanhan ajan K&K Sisustusliikkeestä löytyneessä kivassa lusikka-aiheisessa telineessä. Tätä luulin ensin hauskaksi kierrätysideaksi, mutta kyllä teline on ihan Riviéra Maisonin teollista tuotantoa.Tykkään tästä, siihen mahtuu juuri passelisti paketillinen taiteltuna, eikä näytä rumalta vajaanakaan.

Vaan mistä löytäisin kivan talouspaperirullatelineen?? Sellaista olen etsinyt jo USEITA vuosia!

Nyt pannaan HOME MADE BAKERYn uuni kuumenemaan, Miehen Kummipoika (9 v) tulee perheineen visiitille, tarkoitus on tehdä suklaamousse-marenkikakku. Toivottavasti onnistuu...

3 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Helsingin keskustassa on jo oma h&m home myymälä, Aleksanterinkadulla. Itse himoitsen sieltä niitä pellava lakanoita.

Sirutuuli kirjoitti...

Olisikin kiva, jos H&M:n sisustusjuttuja saisi kaupasta ostettua. Siellä on niin kivoja tekstiilejä.
Millaista talouspaperitelinettä etsit? Mie löysin LPR:n Sisustus Fannista kivan takorautaisen tosi painavan telineen (en kyllä muista milloin ja onko niitä vielä).

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Villasukka & Siru71!!
Täytyykin poiketa seuraavalla pääkaupunkivisiitillä mainitsemaasi H&M-myymälään! Kodintekstiilien ostossa HYPISTELY on yksi tärkeimmistä päätöksentekoon vaikuttavista asioista!!
Siru71, kiitos vinkistä! Kävin tuolla Fannin-sivuilla (http://www.fannishop.fi/index.php), nyt siellä ei talouspaperitelinettä ollut, mutta paljon muuta kivaa ja mielenkiintoista! En oikein itsekään tiedä mitä haen, mutta TUKEVA sen olla pitää, valurauta on hyvä, keittiöön sopiva materiaali. Itse asiassa edellinen oli maalattu valurautainen, muttei tykännyt kun pesin sen astianpesukoneessa (pölyrätti olisi vissiin riittänyt...).