tiistai 18. tammikuuta 2011

Metsästäjän ensiapu

Menee nyt vähän tympeiksi shoppailuselonteoiksi tämä blogini, mutta tulipa tuosta eilisestä hirvipyyhkeestä mieleeni...

Miehellä oli nimpparit alkuvuodesta, samana päivänä kuin kummipojalla, jonka synttärinimpparitupareissa joku aika sitten kävimme. Lapsipolo on siis IHAN OIKEASTI saanut nimensä Kummisetänsä mukaan! Kuvassa kaimat - täydellä syyllä voidaan puhua ihan Kumminkaimasta...

Miehelle koitan lahjaksi ostaa aina jotain pientä, mutta tarpeellista. Apoteekin alahyllyllä pisti silmään paksun pölyn peittämä Metsästäjän ensiapupakkaus. Vaikka Miehellä onkin tänä talvena opintojen vuoksi välivuosi metsästyksestä, on sellaiselle aina käyttöä! Pikkuruisena sopii erinomaisesti metsästysreppuun, ja hyvä se on ottaa matkoillekin mukaan.

Metsästäjän ea-pakkauksen siitä tekee mukana olevat Burn Free- palovammageeli ja lämpöpeite "normaalien" sidontatarvikkeiden lisänä.

Omat pakkauksensa löytyvät myös muille harrastajille: golfaajalle, retkeilijälle, kalastajalle, veneilijälle jne, kuten myös erilaisille liikkumismuodoille (moottorikelkkailijalle, karavaanarille, motoristille, pyöräilijälle jne), kotiin ja mökille, remontoijalle, puutarhurille ja maatalouteen, myös kissoille ja koirille omansa.

Festaripakkauksessa näyttää mukana olevan mm. alkotesti, korvatulpat ja kondomi - kaikkien sisältö on siis tarkkaan mietitty kulloistenkin erityistarpeiden mukaisesti.

Oikein oivallinen lahjaidea pieniin lahjatarpeisiin, lisää tietoa löydät täältä.

6 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Hieno lahja !

JaanaElina kirjoitti...

Kiitokset Paula kivasta kommentista.Tuntui mukavalta että olit käynyt kurkkimassa kuulumisiani.Ihan hyvää kuuluu,normaalia puutumista vaan töiden alkaessa.Oli niin pitkä loma.

Ihana lahja idea meidänkin miehelle,joka on kova metsästämään.

Pitääkin lukea aiempia postauksiasi,siis mitä olet mennyt ostelemaan.

Mukavaa loppuviikkoa

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Anneli ja JaanaElina!
Lahja oli Miehellekin mieleinen - tosin tässä oli pelattu tuplasti varman åäälle: Mies tykkää aina metsästykseen ja turvallisuuteen liittyvistä lahjoista...

PIUZA kirjoitti...

Onpa hieno idea, tuo jokaiselle omanlaisensa ensiapupakkaus!<3

Paula

Lace kirjoitti...

Olipa siellä monenlaisia pakkauksia! En olekaan koskaan huomannut noita myynnissä. Paljonko oli pakkauksella hintaa?

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Piuza & Lace!

Pakkausten hinta vaihtelee 10-20 euron välillä pakkauksesta riippuen. Tietty vähän myyjäkin vaikuttaa, apteekin lisäksi näitä voi hankkia netin kautta useammastakin paikasta.