maanantai 1. elokuuta 2011

Aloituksia

Piti oikein alkaa urakoida KyJy-aloitusten kanssa...

 
Kyjy #15: Pitsineulehuivi Sisarelle, malli hänen valitsemansa Moda 2/2011 -lehdestä. Lankana mesiangervolla värjättyä Viron villaa, pyöröpuikot 4½.

Kyjy #16: Pipa, tai ehkä kassi? Alkuperäinen ajatus on siis pipo, mutta nämä karvamallit tuovat niin elävästi mieleeni Edith Bunkerin... Eli jos lopputuloksena on petolinnun PIIP, niin tämä hyvin joutuisasti muuttaa muotoaan somaksi kassiksi tahi muuksi pussukaksi... Lankoina kaapin perukoilta löytyneet Novita Wool ja Novita Tango Fani, vuorotellen kerros kumpaisellakin, pyöröpuikko 6.

 
Kyjy #17: Tossut, malli 21 Suuri Käsityö -lehdestä 1/2011. Lankana 7 veljestä ja puikot 3½. Saajakin selviää, kunhan valmistuvat - kokoa on aika vaikea etukäteen ennustaa...

 
Kyjy #18: Kypärähuppu Kummipojalle, kun sattui käsiin ikivanhaa Nallea - hyvä, ettei koiperhoset pöllähtäneet löydön tehdessäni! Malli 27 Suuri Käsityö -lehdestä 1/2011, pyöröpuikko 3.

 
Kyjy #19: Kummipoika saa Pikkuveljen elokuun puolivälissä, ensitossut pikkuiselle. Ohje Moda 4/2010, puikkoina 3:t ohjeen 4:n sijaan, että varmasti saan vastasyntyneen varpaille sopivat. 50 gramman menekkivaatimus ei ihan taida näillä täyttyä, joten ainakin mössa vielä samaan settiin liitetään.

Huh-huh, enää 5 aloittamatta!!
 
PS. Nyt alkoi Muumimamma ja marjat -kuu, kohtahan pääsen jo herukoiden kimppuun!

PPS. Huomenna julkistetaan arpajaisten VOITTAJAT!

12 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Onpas sulla tekeillä kaikenlaista mukavaa !
Iloista elokuun alkua ja marjojen poimintaa :)

Täti Sininen kirjoitti...

Sinullahan on aloitukset jo hyvällä mallilla.

PIUZA kirjoitti...

Nythän se ideasormi on lähtenyt "raksuttamaan!! Oon kyllä vähän kade tuosta huivista. Näyttää todella kauniilta mallilta! Tuosta pörrölangasta tuli jotenkin heti tyyny mieleen. Siis koristetyyny.

Mukavaa viikon alkua!
t.Paula

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kivoja aloituksia.

Anneli kirjoitti...

On sulla taas aloituksia. Nuo pikkutossut on ihanat :)

Anne-Mari kirjoitti...

Hienosti olet jaksanut vääntää alulle kyjy-töitä. Muutama vielä ja pääset sinäkin keskittymään töiden valmiiksi tekoon. Sitä minä ainakin odotan, jotenkin turhauttavaa on tämä uusien töiden ja mallien opettelu ja jatkva silmukoiden laskeminen.

Kirsi kirjoitti...

Sinulla on hurja tahti päällä=D Tunnustusta pukkaa,käyhän kurkkaamassa blogissani:)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Riitta, Täti Sininen, Piuza, Enkuli, Anneli, Anne-Mari ja Kirsi!!
Äh, nyt ottaa päähän, etten tajunnut pörrötyynyä, se olisikin ollut kiva - ja ihan tarpeeseen!!
Kiitos Kirsi, palaan asiaan ihan lähipäivinä! :o)

PIUZA kirjoitti...

Ei muuta kun pörrötyynyä tekemään! Oi osaan jo kuvitella mielessäni -> minäkin haluan! Eli siihen noin 100 kohdan listaan lisään: pörrötyyny!

Vieläkö sinulla langat riittävät, vai joko pitää taas mennä lankaostoksille?;)Minullakin taitaa olla jotakin tuollaista pörrölankaa, tosin ihan eri värisenä. Tuo on varmasti uudempia värejä. Ihanan lämpöisen väristä.

t.Paula

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Paula, tätä pörrölankaa on vain tämä yksi keränloppu - eikä sitä viitsi enää purkaa, mahtaisiko purkaantuakaan... Ja sen toisenkin kullankimalteisen pörrölangan lykkäsin jo huovutettavan langan pariksi (KyJy #12).
Mutta seuraavan kerran kun löydän pörröä alesta, ostan kyllä tyynynpäällisiä varten!! Kiitos vinkistä! :o)

Anonyymi kirjoitti...

MOI!

Ei sulla olisis tota väriä lisää tuota Novitan tango fani lankaa???
Kyselee oikeesti kohta epätoivoinen...

-Pirkko-

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Voi Pirkko, valitettavasti kenkäpussukan (sellainen siitä lopulta tuli) koon määritteli Fanin määrä - senttiäkään ei jäänyt. Toivotan onnea langanmetsästykseen!