perjantai 14. tammikuuta 2011

JET-sukkia

Menipä taas pari päivää JET-opinnoissa HAMK:ssa. Ikään kuin oheistuotteina syntyi muutama sukkapari:

Ensimmäisenä päivänä Marianne-sukat. Tai saattavatpa ne olla myös päivän teeman mukaisesti strategisen johtamisen sukat?

Ja toisena luentopäivänä Fami-sukat. Tai jos talousjohtamisen sukkapari kuulostaa paremmalta, niin käyhän sekin.

Koko näissä on 37/38 eli passelit Äidille, Siskolle, Veljenvaimolle tai Veljentytöille - kuka nyt seuraavaksi sitten onkaan sukkia vailla...
Lankana jälleen kerran mielikuvituksettomasti 7 veljestä.

Hämeenlinnassa kun olin, poikkesin Wetterhoffille ostamaan ryijykangasta. Seuraavaksi Opiston "Kokeileva käsityöilmaisu" -opinnoissa tehdään siis ryijy. Pieni ryijy. TOSI PIENI! Olisi nimittäin kiva saada joskus jotain valmiiksikin...

Jäin sitten ihmettelemään lankavalikoimaa, enkä saanut hyppysiäni irti ihanan kultaisen karvaisesta Up 21 -lankakerästä, pakko sekin oli kassalle kantaa, missä myyjä nyki sen käpälistäni muovikassiin.

No, okay, myönnetään... Kävin Wetterhoffilla molempina päivinä. Ei kylläkään pitänyt... Ei ollut tarkoitus! Ihan VAHINGOSSA menin sinne vielä toisenkin kerran... Mutta kun siellä oli ihan magneetin lalla vetävä POISTONURKKAUS! Ja siellä sattui olemaan ryijylankoja iso pussillinen 2 eurolla, pakkohan se oli pois hakea. Niin-niin, niitähän TARVITAAN ryijyssä, eikö??

No, oli myös tarjouksessa kirjavaa Pallas-sukkalankaa, mallisukka näytti NIIIIIIIIN kivalta! Ostin molempia värejä, kun en osannut päättää, kumpi olisi nätimpi. Ja sitten ihan pikkuisen Funny ja Rosato -lankoja efektilangoiksi (HALOO?!? Efektiksi mihin??? Enhän edes kudo mitään!! Villasukkiin, vai?? Hah-hah!). Niin ja sitten vielä merkkauslankaa... (??? MITÄ SE ON??).

Mutta olivathan nämä ihan OIKEASTI hyviä ostoksia! Sitäpaitsi sain ensin mainituista 10% alennuksen, jota ihan tarjosivat! Tosi ystävällistä! Enpäs olisi muuten muistanut, että opistolaiset saavat normaalihintaisista tuotteista kymmenyksen alennusta.

Onneksi seuraava JET-jakso on vasta maaliskuussa...

5 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Ihania lankoja !
Pakkohan tuollaiset tarjoukset on pois viedä :)

Lace kirjoitti...

Mä niiiiiin ymmärrän tuon, että lankoja vain oudosti tarttuu mukaan!

Kiitos paketista, oli tullut perille ja olemme aivan ihmeissämme kun oli ihan kaksi pulloa! Viikon kuluttua alkaa armoton testiputki!

intsu kirjoitti...

Kyllä sä olet nopea! noin vain jokahdet sukat teit. Kivan pirtsakat ja seiskaveikkahan on hyvä sukkalangaksi. Mä muuten tykkään hirveesti fanny pörrölangasta ja olen tehnyt vaikka mitä siitä. Esim. siililapasia vuosien mittaan vaikka kuinka paljon tuosta beigestä väristä. Siitä olen neulonut myöskin nalleja. Tuosta beigestä,oranssista ja keskiruskeasta. Tummanvihreästä olen neulonut havukransseja. Valkoisesta servettirenkaista tässä muutamia käyttömahdollisuuksia mainitakseni. Joo,lankaostot eivät ole koskaan turhia:)

Minna kirjoitti...

Tei joskus teininä marianne-karkkiraidallisen villapaidan itselleni. Se oli ihan ykköslemppari valkoisen toppaliivin kanssa! Multa on nyt sukat jääneet tauolle, mutta juuri hypistelin puikkoja taas.

Kurkkaa Paula blogiini, sinut on haastettu!

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Anneli, Lace, Intsu ja MInna!!
Lace, odotan jännityksellä kommenttejanne - vatsaa oikein kipristää! :o)
Intsu, nyt on kyllä ihan pakko mennä kaivelemaan blogisi uumenia ja etsiä Funny-vinkkejä!!
Minna, ihana haaste! Tiedän jo, minne menen...